Anál plug ékkővel, szilikon Glams Rainbow Gem

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Anális eszközök » Anális eszközök vibrátor nélkül » Anál plug ékkővel, szilikon Glams Rainbow Gem

Anál plug ékkővel, szilikon Glams Rainbow Gem

Anál plug ékkővel, a szivárnyány színeiben! Szilikon Glams Rainbow Gem! Szórakoztató, aranyos és színes, anál dugó hoz egy kis különlegességet a hálószobába. A testbe biztonságosan helyezhető, selymes, sima szilikonból készült. Csillogó ékkővel rendelkezik, élénk, csillogó gyöngyszemekkel. Tökéletes azoknak akik az értékes pillanatokat értékelik a partnerrel szemben. A látvány is fenomenális. Unisex, férfiak és nők is használhatják.
Butt plug, anális plug, fenékdugó Glams Rainbow Gem anál kényeztető külső átmérője 5 cm, teljes hossza 10 cm.

Arra való, hogy behatoljunk vele a végbélbe és ott is hagyjuk. A anális dugók rövid, vaskos játékszer, középen megvastagodik a nyakánál pedig elvékonyodik és egy széles talpban végződik. Miután bedugtad a záróizmok közrefogják a dugó nyakát, így a helyén tud maradni. Maszturbálás és szex céljára is kiváló, sokan a hüvelyükbe is használják. Popsiból ne rakd át közvetlenül a hüvelyedbe, előtte le kell mosni, vagy fertőtlenítő kendővel törölni, hogy baktériumok nem kerüljenek át.
Férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket rendelhetsz az intim webshopban, vagy  személyesen vásárolhatsz, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted.

Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

6.500 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , ,