Valósághű vékonyított végű vibrátor, Jelly Anal 18 cm

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Anális eszközök » Valósághű vékonyított végű vibrátor, Jelly Anal 18 cm

Valósághű vékonyított végű vibrátor, Jelly Anal 18 cm

Klassz vibrátor vékonyabb makk résszel vaginális és anális élvezetekhez. Maszturbálás és szex közben is hasznos játékszer. Leginkább a bevállalós személyekre jellemző az anál eszközök használata, akik nem félnek az új eszközök kipróbálásától. Ha te még nem próbáltad itt az alkalom, hogy egy vékonyabb kialakítású, ám minden újoncnak és profi személynek is ajánlható termékkel ismerkedj meg.

A sex és önkielégítés egyik eszköze lehet ez a normál méretekkel rendelkező 17,5 cm hosszú, 2,5 cm átmérőjű, lágy, vékonyított véggel ellátott, sikamlós zselés anyagú, erezettel rendelkező anál vibrátor neked is megmutathatja a gyönyörhöz vezető utat. Rezgéserőssége állítható.

A szex eszköz 2 darab ceruza elemmel működik, melyet ne felejts el a online sex webáruházunkban történő rendeléskor hozzáadni kosaradhoz. Színe kék vagy rózsaszín, amelyik neked jobban tetszik.

Egy fontos, amit jegyezz meg, hogy az anál eszközök használatakor (legyen akár saját ánuszod, vagy másé), lassan és fokozatosan haladj, használj jó sok síkosítót! Anális szexhez szoktak anális vibrátort vagy anál dildót is használni, de a hatást egy olyan eszközzel is elérheted, mint ez az anális specialista, mely mindkét, vibrátoros, és dildós funkciót is elláthat.

Vele fantasztikus és különleges élmény lehet az anális szex, ha jól csinálod! Nem érdemes kihagyni! Akár már holnap beugorhatsz érte személyesen is a minden nap nyitvatartó sexshop Budapest üzletünkbe, ahol kedves eladóinktól tanácsot is kérhetsz az eszköz használatával kapcsolatban. Cím: Budapest, Károly krt. 14. félemelet.

Termék opciók

0 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , ,