Anál gyöngysor, többfajta méretben

Intim Center szexshop » Szexshop » Anális eszközök » Anál gyöngysor, többfajta méretben

Anál gyöngysor, többfajta méretben

Az análszex, popószex a párkapcsolatokban és maszturbációban is egyre elterjedtebb. Hogy hogyan kell a végbélnyílás izmait ellazítani? Nem kell hozzá sok gyakorlás, és te is profi lehetsz benne! A csókok, a simogatás - minden erotikus lágy érzés megteszi hatását, de ezzel az anális lánccal ennél is könnyebben birkózhatsz meg a feladattal. Merüljön el benned az összes gyöngy, egyik a másik után lassan.

A bevezetésüknél mindegyik után egyre nagyobb ingert fogsz érezni, egyre jobban fog stimulálni, ahogy az izmok zsugorodnak, miközben élvezed a lüktetést. Ezek után vedd ki a láncot, és máris megkezdetitek az anális szexet a partnereddel.

Végül is, ha már kivetted, a végbélnyílás már kész is a következő simogatásra is, így még 100%-osabb eredményt érhetsz el vele. Az anál golyókat többféle átmérőben rendelhetik meg az Intimcenter szexshop üzlet Budapest internetes online sexshop webáruházában.

A nagy 2,6 cm, a közepes 2,2 cm, míg a kicsi 1,7 cm-es átmérőt jelent. A lánc hossza 32 - 35 cm, mely segíti a gyönyörű márvány gyöngyök biztonságos eltávolítását. Anális ingerlés előtt anális síkosítóval érdemes a láncot és a 4 golyót is bekenni.
Az agy vágyért felelős területe semmit sem utál jobban, mint az ismétlést, és ez bizony akkor is így van, ha szuper szexről van szó!

- Állandóan valami új után vágyakozunk - magyarázza a szexológus, akinek évtizedes megfigyelései alapján az emberek többsége szinte már vadászik a változatosságra. – A szexuális agy utálja a kiszámíthatóságot, mmindig valami más kell neki! Bizonyos embereknél az újdonság utáni sóvárgás már az új partnerrel töltött első szexuális együttlétet követően azonnal elkezdődik, a többségnél azonban csak a kapcsolat első éve után lép fel ez az állapot.

Ha változatosságra vágyunk, a legjobb ha meglátogatuk egy szexoldalt, ahol ötleteket meríthetünk, vagy ami még jobb, ha elmegyünk egy szexshopba! A mi szexkellékeinket személyesen is meglehet vásárolni. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban nézelődhetsz kedvedre, mielőtt döntesz. Érdemes belátogatni, mert különleges egyedi darabok is vannak készleten! A cím Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

Termék opciók

Már 1.500 HUF -tól!

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,