Pénisz formájú nyalóka


Pénisz formájú nyalóka

Pénisz formájú nyalóka 35 g. Poénos ajándék. Zamatos candy willie nyalóka. Ajándék kiegészítőnek, lánybúcsúra. vicces ajándéknak, és gyakorlásra!

Titkos, nyalókás nyelvgyakorlatok, csak nőknek! Gyakorolja az orális szexre! A nyelvgyakorlatok fontosak a férfiaknak, és minden nő meganulhatja őket, hogy erotikusabbak lehessenek a téli esték. Nyalókán, jégkrémen, vagy éppen banánon is gyakorolhatsz, de a legjobb, ha élesben tanulod ki a fortélyokat!
Abban gondolom, egyetértünk, hogy a férfiak koronaékszereit nyelvünkkel, szánkkal kényeztetni teljesen rendjén való dolog, ha mi magunk is akarjuk. Ám vannak olyan technikák, amik a ki-be huziga-voniga helyett még örömtelibbé teszik az egész aktust. Vesd be még ma este az itt tanultakat a pároddal, a hatás nem marad el:
- Csavargasd a fejed. Ne nevess! Ha nyalókázás közben spirálisan csavargatod a fejedet, közben le fel mozogsz a kéjrúdon, és tekintetedet a kedvesed szemébe fúrod, meg fogod örjíteni a pasidat! Egyszerű! Próbáld csak ki az ujjadon!? Ha ez a mozdulat már megvan, mikor felfelé haladsz, félúton helyezd nyelved a makk pereme alá, így még több izgalmat tudsz belevinni a műveletbe, sőt ha vérprofi vagy, akkor a nyelved erőteljes nyomásával még az orgazmusát is késletetni tudod. Ne törj le, ha elsőre ez még nem sikerül. Ennek a gyakorlásáért nem fognak rád szólni, abban biztos lehetsz!
- Titkos mester trükkje fitymamatyihoz: Ez a trükk körülmetélt péniszen nem működik! Csak fürdés után! Dugd a nyelved a fityma alá, de nagyon óvatosan, és írj le köröket a makkon. Lassan, úgy 4-5 kör után húzd csak vissza a fitymát, miközben egyra nagyobbakat körözöl a nyelveddel. A körülmetéletlen fiúk makkja sokkal érzékenyebb, mint a körülmetélt társaiké.
- Fagyi-nyali: A férfiak legtöbbje szereti, ha a teljes péniszét kényezteted. Van egy hegszerűség a péniszen, ami a makk aljától a herezacskók felé halad. Egyes eredetmondák szerint itt "dolgozta el" a teremtő azt a fércművet, amit ma férfinek nevezünk. Nos ezt a varrást keresd meg a nyelveddel, és ütemes mozgással nyalogasd végig, a heréktől felfelé.
- Tartsd a tempót, tartsd a szád! Figyelj arra, hogy a mozgásod ütemes legyen, sok nő azt hiszi, hogy a váratlan mozdulatok, vagy az össze-vissza mozgás szexi. Nem az! Ne csinálj váratlan mozdulatokat, és ne válts hirtelen ritmust.
- Kávé és jégkocka: A hideg és a meleg váltakozása mindenképpen szexi hatást vált ki. Ha bírod, orális játékok előtt szopogass fagyit, vagy jégkockát, és ha már természetes módon felmelegedett a szád, kortyolj a magad mellé készített meleg (de nem szádat égetően forró!) italból. A mentás, vagy fahéjas tea még tovább fokozza az örömöket.
Ugyanilyen frenetikus hatást váltasz ki ha közös zuhanyzáskor, a meleg vizet a szádba veszed, és ezzel szádban kényezteted kedvesedet.

Angol neve: Penis lolly lollipop willy pecker dick stag hen party kama sutra valentines gift.Spencer & Fleetwood Succulent Willie Lollipop.

1.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , ,