Szexkocka pároknak, kapcsolatépítő szex társasjáték

Intim Center szexshop » Szexshop » Erotikus ajándékok » Szexkocka pároknak, kapcsolatépítő szex társasjáték

Szexkocka pároknak, kapcsolatépítő szex társasjáték

Szokatlan helyeken, szokatlan szex pozíciót akarsz kipróbálni? Ha ötlet kell, csak kezdj el kockázni, és a váratlan szerencse, megmutatja neked melyik izgalmas póz a következő, amit ki kell próbálni. A Paradice 2 fekete kockája aranyszínű mintával 6 db Hol? és 6 darab Hogyan? szexelj feladatot mutathat, különböző variációban. Például állva szeretkezés a fürdőszobában, vagy kutyapóz a konyhában akár egy vibri bevonásával.
Az alapvariáción kívül az is a játék része, hogy a lakásotokhoz igazítsátok a szexfeladatot, ugyanis mindegyik variációhoz kell egy kis kreativitás. Lehet nincs megfelelő felület, vagy elég hely az adott helységben, de akkor is meg kell oldanotok a feladatot. Ilyenkor lehet például igénybe venni a konyhai asztalt, a mosógépet, a nagyszobában elhelyezkedő öreg bútordarabokat, stb. Tehát legyetek kreatívak és szexeljetek sokat!
A kockák mérete 2,5 cm. Jó ajándék barátok vagy párok számára! A párok külön-külön is kidobhatják a két kockát, így egyiké a hol meghatározása, a másiké a pozitúra. A szexshop szex társasjáték választékból a szexdobókockát megtalálod az intimcenter.com sexshop webáruházban és budapesti szexshop üzletünkben is: 1052 Budapest, 5. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap! Hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

1.800 HUF

A termék pillanatnyilag nincs raktáron!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , ,