Játékos óvszerszett ajándékba

INTIM CENTER szexshop » Szexshop » Erotikus ajándékok » Játékos óvszerszett ajándékba

Játékos óvszerszett ajándékba

4 különböző méretben találsz a csomagolásban játék óvszert. Válaszd ki a méreted, hogy melyik illik hozzád most eldöntheted! Akár egy elefánt nagyságú, akár olyan nagy mint egy igazi hősé? Biztosan nem kell csalódni méretedben. Rakd ki a faladra a vicces összeállítást, és figyelmesen nézd meg, melyik haverodnak melyiken akad majd meg a szeme. A két kisebb méretet nézegetik? Talán egy átlagos, egy hétköznap pasi méretével rendelkeznek? Vagy talán olyan kicsi, mint egy egéré? Mindenképp vicces lesz látni a mosolyodó arcokat, röhögni az utána hárító kérdéseken. Neked mégis mekkora? Ez komoly? Hányas méretű óvszert használsz? Felállított állapotban akkora?
A csomagban lévők méretei: 15 mm, 30 mm, 50 mm és 75 mm. Ajándékba pasik részére nyugodtan rendelhető az Intimcenter.com szexüzlet webshopban, vagy beszerezhető a budapesti szexshop szaküzletben.
Ha pedig személyesen bent jársz a boltunkban, tekintsd végig szexi ajándékainkat, vagy akár potencianövelőinket, további segédeszközöket, vibrátorokat, óvszerket, maszturbációs eszközöket is. Minden nap nyitva vagyunk. Cím: Intim Center szexshop bolt 1052 Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

1.500 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,