Szexértő, szex társasjáték kvíz

Intim Center szexshop » Szexshop » Erotikus ajándékok » Játékok társasjátékok » Szexértő, szex társasjáték kvíz

Szexértő, szex társasjáték kvíz

A Szexértő, szex kvíz játék néven ismertté vált erotikus társas igazán felfűti a szerelmesek érzéseit, izgalmassá teszi a mindennapi estéket, megdobogtatja a szíveket, vágyakat gerjeszt, szexualitást tanít. Sőt, a szexkultúrát, a szexműveltségedet is fejleszti. Kizárólag felnőttek részére készült. Beszél meg pároddal egy szextársasos estét, vagy hívd össze hát baráti köröd és figyeld meg ki hogyan reagál egy-egy kérdésre. (A játékot 2-6 fő játszhatja összesen.)
A valódi izgalmakról nyíltan nem is tudsz beszélgetni? Nehezen ismered ki párod, barátod, barátnőd vágyait? Akkor a játék neked való! De vigyázz, a játék során az összes tabu téma előkerülhet, olyan is amelyről eddig félve tettél csak említést. Szaftosabbnál-szaftosabb emlékek, vágyak. És ami eddig a felszín alatt volt, a játék után ki is próbálható!
Ízelítőként például megtudhatod mennyire vagy otthon a szexben, kipuhatolózhatod párod tudja-e vajon mi a különbség a dildó és a vibrátor között?, vagy tippelhetsz vajon a férfiak vagy a nők csalják meg ritkábban párjukat? A magassarkúban járó hölgyeknek erőteljesebb az orgazmusa?

szexerto-tarsas-intim-center

A Szexértő egy szórakoztató szex-kvíz társasjáték, amiből tanulhatsz is! Igényes külső, egyedi grafika, szuper és érdekes kérdések várnak a játékosokra. A Szexértő különböző kérdéstípusokat tartalmaz, néhányat egyedül válaszolsz meg, mások az egész társaságnak szólnak. Mindegy, hogy sokat vagy épp keveset tudsz a szexről, hogy pironkodsz vagy épp bevállalós vagy, ha a szex kerül szóba, egy biztos, mindig tanulsz valami újat, amikor a Szexértővel játszol.
A Szexértő szextársasjáték játékosan teszteli a szerelmi és szexuális tudást, és az a játékos, aki a legtöbb kérdésre tudja a választ a játék során, büszkén viselheti a nyertes Szexértő címet. Az embereket érdekli a szex, de nyíltan beszélni még baráti társaságban sem szoktak róla. A Szexértő hiánypótló erotikus játék, mely során úgy szerezhetünk hasznos és érdekes információkat, hogy közben nem kell kínosan éreznünk magunkat! A játék során biztosan sok vicces és szórakoztató pillanat vár majd rátok. A tényekkel teli kérdések változatosak és meglepőek, talán új ajtókat is nyitnak előttetek. És végül, de nem utolsósorban, majdnem minden kártya szolgál szaftos részletekkel, amik kifejtik a választ, így a kérdezz-felelek típusú játékot nemcsak viccessé teszik, hanem oktatnak is. A párkapcsolatokban még mindig sok a tabu és az előítélet, ha a szexről van szó. A Szexértő társas ledönti ezeket, nem maradnak titkosak a vágyak.
Egyszóval, ha vicces, de egyben szexi játékra vágysz, ne habozz! Rendeld meg a Szexértő szórakoztató szex-kvíz társasjátékot, amiből még tanulhatsz, szex szakértővé is válhatsz.
A társasjáték tartozéka a bábuk, játéktábla, kártyák, és persze a feledhetetlen szórakozás! Meglepetésbe, ajándékba is beszerezheted az Intim Center sex shopban, vagy rendeld házhoz intim webáruházból most egy-egy kattintással! (Cím: Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet)
Ha nem nyerte el a tetszésedet nézd meg a többi szextársast amit megvehetsz, vagy megrendelhetsz.

7.500 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?