Vőlegény betegség a magömlés elmaradásakor

volegeny_betegseg_atmeneti_impotenciaVőlegénybetegség: A magömlés elmaradásakor, hosszan fennálló izgalmi állapot után a herék fájdalmában nyilvánul meg.
Ez egy fura, de létező jelenség. Semmi köze nincsen a betegséghez, és a vőlegényekhez sem. Régen azért nevezték el így, mert nem volt elfogadott a házasságon kívüli szex, és maszturbáció, így az a férfi aki először került a felesége lábai közé könnyen találkozhatott ezzel a jelenséggel, a hirtelen túlságosan erősen fellépő izgalom, és csordultig töltött sperma mennyiség miatt. A jelenség nem más, mint amikor ondó kerül a húgyhólyagba. Mivel a merevedés elzárja a húgyhólyag felé vezető utat, ezért a puha, vagy félkemény állapotban a húgycsőbe kerülő ondó visszafolyásáról van szó.
Ez akkor történhet meg, ha a merevedés előtt, és az akció közbeni lekonyuláskor a húgycsőbe került prosztata váladék, vagy sperma, az újabb merevedéskor már ki sem tud jönni. Ekkor az orgazmuskor fellépő belső préselő összehúzódások ezt a spermát előre nem, így visszafelé préselik, egyenesen bele a húgyhólyagba. Tipikusan akkor fordulhat elő, ha többször túl közel kerültél az elélvezéshez, de az utolsó pillanatban visszakoztál, és valamilyen oknál fogva hagytad lekonyulni a fütykösödet. Ekkor a spermád már előfolyó része be tudja járni a teljes húgycsövet, aminek a prosztata mögé kerülő része újabb merevedéskor ott is marad. A problémát onnan ismered fel, hogy az elélvezés után pisilni kell, de hiába pisilsz, kicsit égető vizelési ingered van folyamatosan. Pontosan úgy érzed majd, mintha felfáztál volna. A spermád jóval sűrűbb állagú mint a vizelet, és nehezebb is, ezért a hólyag alján leülepszik, és izgatja a záróizmot, mintha pisilni kéne. Kellemetlen, pont mint a felfázás, de szerencsére kis „kezeléssel” gyorsan helyrehozható. Újabb elélvezéssel ne is próbálkozz, mert az már bent van, kispriccelni nem fogod tudni. A megoldás a víz! Ha ezt tapasztalod, igyál meg minimum két, de inkább három-négy pohár vizet. Gyakorlatilag ki kell pisilned, ehhez pedig vizelet kell, ami ha elég sokat iszol 20-40 perc múlva a rendelkezésedre is fog állni. Ne az első ingerre menj a WC-re, hanem várd meg, amíg már meglehetősen kell, mert ekkor nagy mennyiségű, és erős sugarú pisiléssel egyszerre kimoshatod
a húgyhólyagot. Ezután a kellemetlen érzés el is fog múlni, mondhatni „meggyógyultál”

A teljes cikket itt olvashatod el.
Forrás: Szexpláza és Stanton Dowd Az önkielégítés gyakorlati kézikönyve. További fejezetek itt. Intim Center sex üzlet szexualitásal kapcsolatos további cikkeket olvashatsz itt.