Vizes alapú művagina

A maszturbáláshoz igyekeznek kedvet csinálni a művagina egy speciális változatának tervezői.
Az ember gyakran találkozik a világhálón olyan segédeszközökkel, amik első ránézésre annyira nem egyértelműek, hogy gyakran még azt sem lehet biztosan eldönteni, hogy férfiak vagy nők számára tervezett darabról van szó. Nem voltunk másképp a Nue (francia szó, mennyországot jelent) névre keresztelt segédeszközzel sem, ami első ránézésre olyan akár egy dizájnos parfümös doboz, a használati utasítást böngészve azonban hamar kiderül, hogy a férfi számára tervezett péniszizgatóról van szó.

A darab a Fleslighthoz hasonló találmány, amibe a péniszt belehelyezve punciélménye lesz a férfinak. A szerkezeten két eltérő szűkösségű kamrát alakítottak ki, melyek egy speciális, vízszerű anyaggal vannak kibélelve – a síkos élmény kedvéért. A darab gyártói elsősorban a maszturbálás jótékony hatására kívánják felhívni a figyelmet, egészen pontosan arra, hogy az önkielégítéssel csökkenthető az alkalmi kapcsolatok száma – visszaszorítva ezzel az AIDS terjedését -, és az is bizonyított tény, hogy rendszeres maszturbálással kisebb a prosztatarák kialakulásának esélye.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!