Vízbe fulladtak a férfimagazin munkatársai

Kilencen fulladtak meg szombat éjszaka a Moszkva folyóban, miután hajójuk uszálynak ütközött és felborult.
A nyomozás jelenlegi adatai szerint tizenhat ember tartózkodott a kis méretű hajóban, amely egy uszálynak ütközött. Egyetlen embernek sikerült kiúsznia a partra, hatot pedig kimentettek. Hiába jött gyorsan a segítség, a hajnal első sugaraiban kilenc holttest lebegett a víz felszínén. A rendőrségi vizsgálat szerint a hajó tulajdonosát már többször figyelmeztette a hatóság a szabályok betartására, többek között arra, hogy maximum tizenkét embert szállíthat. Valószínűleg szombaton is a túlterheltség lehetett az oka a katasztrófának. A Lasztocska nevű sétahajón a Men’Health című magazin oroszországi szerkesztőségének munkatársai ünnepeltek.
Oroszországban legutóbb július 10-én történt hajókatasztrófa, a Kujbisevi víztározón elsüllyedt egy kirándulóhajó, ott 122 ember vesztette életét.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!