Vibrátort hogy válasszon, vásároljon és használjon

A szexuális élvezet az egyik legerősebb fizikai és érzelmi öröm, amelyet testünk ad nekünk. A kellemes fizikai érzések mellett a szex képes kielégíteni a test lelki szükségleteit. Az energikus és kiteljesedő szexuális életet élő személy önmagában kevésbé ingerlékeny, és barátságosan viselkedik másokkal szemben, mert elégedett és boldog.

Az erotikus termékek online áruháza lehetőséget ad arra, hogy online vásároljon bármilyen szexuális játékkal, amelyek díszíthetik szexuális kapcsolatát, és új örömérzeteket érhetnek el. A vibrátor talán a leggyakoribb szexcikk, amely óriási örömöt és elégedettséget okozhat.

Mi az a vibrátor?
A vibrátorok olyan eszközök, amelyek különböző intenzitású vibrációs hatásokat képesek létrehozni. Leggyakrabban elemekkel működnek, de vannak olyanok, amelyek kábellel csatlakoztathatók a tápegységhez (már kevés van, vagy egyáltalán nincs). Ha a mellékelt működő szexuális eszközt az emberi test különösen érzékeny területeihez rögzíti, kellemes élvezeti érzést kaphat.

Különböző erogén zónákat lehet kitenni egy erotikus játéknak: csikló, női szeméremajkak, mellbimbók, férfi pénisz, végbélnyílás stb. A vibrátorokat úgy lehet kialakítani, hogy behatoljanak a hüvelybe, a szájba vagy a végbélnyílásba, vagy azokba, amelyek a külső nemi szervek és más erogén zónák stimulálására használhatók.

Miért jók a szexboltból származó vibrátorok?
Számos ember sztereotípiája szerint a szerkentyű szükségszerűen a férfi péniszének utánzata. De szeretném elmondani, hogy ma intim áruházunk (szexbolt) nagyon nagy választékot kínál mindenféle ilyen játékból. Némelyikük közel sincs a férfi péniszéhez, például úgy, hogy rúzsnak, telefonnak vagy kozmetikai üvegnek tűnjön. Éppen ezért a modern vibráló masszírozó biztonságosan hordozható a táskájában, anélkül, hogy félne, hogy valaki véletlenül észreveszi. Egyes vibrátorokat anális szexre terveztek, mások a hüvelybe helyezve egy nő tetszését szolgálják, mások általában tisztán klitorálisak, és klitorális stimulátornak nevezik őket, és nem belső stimulációra szolgálnak.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendelsz vibrátort, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha vibrátorokat valamint férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Vannak univerzális modulok is, amelyek sokféleképpen használhatók. A kettős hatású vibrátorok örömet okozhatnak egy nőnek azáltal, hogy egyszerre stimulálják a végbélnyílást és a hüvelyet, vagy a hüvelyet és a csiklót. Más szóval, egy szexbolt kielégíthet minden vágyat és igényt a vibráló masszírozó kiválasztása tekintetében. Így még a legszelektívebb és leggondosabb vevő is talál kedvére való vibrátort.

A klasszikus modellek olyan nagy örömet tudnak okozni a tisztességes nemnek, hogy már nem tudják megállítani és irányítani a folyamatot. Hatalmas számú nő élte meg első orgazmusát pontosan a vibráló masszírozóval való stimulációból, mivel vibráló intenzív lökései miatt minden lány elszakadhat mindentől, ami körülötte történik, és a szórakozásra összpontosít. A statisztikák szerint a nők túlnyomó többsége, akik kipróbálták ezt a játékot a szexuális élvezet kedvéért, már nem válnak el tőle.

Használhat reális rezgő masszírozót különböző helyzetekben, például ha a kiválasztott nincs a közelben, akkor örömet és erőszakos orgazmust kaphat egyedül a kütyüvel. Ez az eredeti formájú játék használható a szex közben a párjával vagy partnerével a kettős öröm elérése érdekében. A vibrátort olyan férfiak is használhatják, akik bár kevésbé érzékenyek, de mégis ritkán maradnak közömbösek az erogén zónák ingerlésére ezzel az aprósággal.

A vibrátorok olyan szexuális cikkek, amelyek friss levegőt hozhatnak a szexuális életedbe. Egy közönséges szexbolt vagy virtuális szexbolt elképesztő választékot kínál a vibráló masszírozóktól, amelyek élvezetesebbé, fényesebbé és teljesebbé tehetik szexuális kapcsolatát.

Ingyenes szállítás szexuális boltunkból
Ügyfeleinknek olyan szolgáltatást nyújtunk, mint névtelen gyors áruszállítás üzletünkből. Miután online megrendelt vagy online vásárolt Magyarországon egy olcsó vibrátorhoz, nem kell sokáig várnia a termékre, megpróbáljuk a lehető legrövidebb időn belül kiszállítani, hogy a lehető leggyorsabban használhassa és értékelje termékeink minőségét. Ingyenes szállítás, egy értékhatár felett lehetséges.

A dildók talán a szexuális játékok egyik legszélesebb kategóriája. Ha szeretné meglepni partnerét, vagy új szenzációkat szeretne hozzáadni szexuális életéhez, vásároljon vibrátort. Nem titok, hogy a valódi pénisz legjobb helyettesítője a mesterséges. Lehetnek nagyok vagy kicsik, vibrációval vagy anélkül, pontosan utánozva egy igazi férfi péniszét vagy egy bizarr alakot, tapadókoronggal vagy felcsatolható rögzítéssel. De akármelyik vibrátort is választja, használatának eredménye fényes orgazmus lesz.

Vegyél vibrátort

A vibrátor a legnépszerűbb szexjáték, amelyet az erotikus játékok során élénk érzetek keltésére, valamint szexuális elengedésre használnak. Ez egy eszköz az erogén zónák masszírozására és vibrációval történő stimulálására. A vibrátorokat gyakran a pénisz másolataként mutatják be, hogy növeljék az afrodiziákum hatását a nőknél.

A vibrátorok egy fallosz formájú intim termék, amely egy beépített vibrációs mechanizmus segítségével szexuális örömet okoz, injektálva stimulálja a kívánt erogén pontokat.

A vibrátorok vibrációs mechanizmussal is felszerelhetők, de a többi vibrátortól elsősorban a valódi pénisszel való maximális hasonlóságukban különböznek. A valósághű vibrátorok katalógusa az INTIM CENTER szexshopban megtalálható.

Vásárlás egy vibrátor van egy jó ötlet azoknak, akik álmodoznak új érzés, és nem akar várni a találkozó egy partner, hogy a szexuális fantáziák valóra. Ezt fel lehet használni a maszturbáció, hogy stimulálják a G-pont, vagy a közösülés közben egy olyan partnerrel, hogy tovább ösztönözze a csikló.