Vibrátorral vigyázni, árulkodik a házmester

A szépek és gazdagok világáról pletykál egy hamptoni házmester Twitteren. Joe Schwenk már veszített megbízót, a legtöbben mégis pontosan fizetik a cehhet, nehogy szájára vegye őket a házmester. A New York-i Hampton előkelő környékén dolgozik a férfi, aki szorgalmasan csiripel a gazdagok világáról. Twitteren ír a dollármilliomosok viselt dolgairól, így derült ki, hogy az egyik női ügyfele kocsijában vibrátort talált, méghozzá az anyósülésen, amíg magnóban Marvin Gaye búgó hangja bújt meg.
Azt is megosztotta a követőivel, amikor 200 kasmírpulóvert kellett vásárolnia az egyik ügyfél strandpartijára: “félt a házigazda, hogy megfáznak a vendégek”. A közösségi üzenőfalon Hamptonsborn néven fellelhető házmesterről annyit tudni, hogy harmincas éveiben jár, és elmondása szerint “attól menti meg az ügyfeleit, hogy azok a fűbe harapjanak” – írja a német bild.de.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!