Vibrátorral támadt a rendőrre

vibratorral-rendor-ellenA fiatal férfi Németországban egy búcsún itta annyira részegre magát, hogy a szexuális segédeszközzel esett neki az egyenruhásnak. A különös jelenetet többen videóra vették, ugyanis a fiatalember először csak részegen feleselt a rendőrrel, de később zsebéből egy vibrátor és egy szexi női bugyi is előkerült.
Szerencsére a közeli szexshopban vásárolt szexuális segédeszközzel nem okozott senkinek sem maradandó sérülést. A fiatal srác mindenesetre az internet új idióta sztárjává vált, több százezren nézték meg részeg bohóckodását az interneten a Youtube videómegosztón. A vibrátort megvásárolhatja az Intim Centerben, Bp., Károly krt 14. Tel: + 36 ( 1) 317-0918


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!