Vibrátorokat osztogatott a sztár

Furcsa ajándékkal lepte meg a Hysteria című film stábjának tagjait Maggie Gyllenhaal amerikai színésznő.
A 33 éves sztár vibrátorokat osztogatott mindenkinek, akivel együtt dolgozott azon a mozin, mely a szexuális segédeszköz feltalálásáról szól.
„Mindenkinek adtam – a szereplőknek és a stábnak is – egy vibrációs tojást, amikor elkezdtünk forgatni. Elég drága volt! – mesélte Maggie a Torontói Filmfesztiválon a riportereknek.
De a tréfa visszafelé sült el. „Mire befejeztük a filmet, 15 vibrátort kaptam különböző londoni erotikus boltokból. Számomra kellemes meglepetés volt! Pedig az emberek többsége nem szeret beszélni a témáról, mert cikinek tartja, legtöbbük már a gondolattól is elpirul”.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!