Vibrátor verseny

Kinek a vibrátora ér előbb célba – ez a lényeg azon a versenyen, amely a legújabb őrület a kaszinók városában. A szexuális segédeszközt rendhagyó módon használják.

Las Vegasban egy a lényeg: pörögjenek a dollárok. Találékony vállalkozók újabb és újabb játékokkal csalogatják elő a pénzt a zsebekből, a legújabb őrület pedig tuti nyerő: arra kell fogadni, hogy egy zöld posztóval bevont asztalon a négy vibrátorból melyik ér át előbb a célvonalon.
A csinos, rózsaszínű szexuális segédeszközöket egy darab papírra helyezik, és a rajtvonalon felsorakoztatják. Egyszerre kapcsolják be őket, és az elemmel működő dildók látványos versenyben rezgetik magukat a célig. Akié elsőnek odaér, az nyert. „Nem kell hozzá sok ész, de végülis a Kenóhoz sem, ez meg sokkal szórakoztatóbb” – állítja a játék feltalálója, Frederic Walme.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!