Vibrátor készlet – Diamond, red

vibrator_szex_diamond_redDiamond Red Giftset. Vibrátor szett arany és piros megjelenésben. Mindegyik termék vízálló, bársonyos tapintású.
A szett tartalma: állítható sebességű vibrátor strasszokkal díszítve (teljes hossza 15 cm, átmérője 2,5 cm, az elemeket külön kell megvásárolni. G-pont izgatós, állítható sebességű vibrátor strasszokkal díszítve (teljes hossza 20 cm, átmérője 2,5 cm és 2 db AA elemel működik amit külön kell megvásárolni), rádiótávirányítós vibro golyó (hossza: 7 cm, átmérője 3 cm). A golyó és a távirányító tartalmazza a szükséges elemeket.
Készletekből sokféle kapható az Intim Centerben, ezt megvásárolhatja vagy megrendelheti.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!