Vibrátor iPhone készülékre és alkalmazás

Végre észrevette valai a telefonok rezgő funkciójában rejlő lehetőséget, és csinált egy tokot, ami vibrátorrá változtatja a mobiltelefonodat. A vibrátor cikkek és infók újabb bejegyzése!
Izivibe termékmenedzser Remy Waddle elmondja, hogy a telefon úgy képzelte el, hogy egy eredeti termék, nem legyen vulgáris, inkább egyszerű és hatékony. A termék weboldala itt látható.

iPone-vibrator-noknek

A Izivibe dobozhoz tartozik egy hosszú 100% orvosi minőségű szilikonból fogantyú, amely úgy működik, mint egy vibrátor, amikor bekapcsol a telefon rezgések.
Ezek a rezgések vezérelhetők a Izivibe app alkalmazással, ami tud hét különböző intenzitást és kéz nélküli játékot.
A telefon esetében, mint a vibrátor működik, a nékül mint dildó. Az alkalmazás lehetővé teszi más emberek, hogy ellenőrizzék a Izivibe távolról, egy lehetőséget teremtett a hosszú távú kapcsolat pároknak, hogy kapcsolatban maradjon telefonoszex maszturbálás céljából.
Sima a külseje, hipoallergén és ftalát mentes annak érdekében, hogy biztonságban legyen a tested.
Ez úgy néz ki, hogy a tok tetején egy szilikonból készült toldás van. Ez így valójában egy távirányítható vibrátor, és hét különböző intenzitással tud rezegni. Az intenzitást a telefonra telepíthető alkalmazással tudjuk beállítani, ami amúgy arra is alkalmas, hogy valaki a távolból irányítsa a vibrátor részt. Ez mondjuk nem akkora poén, ha valaki feltöri a telefonodat, de a távkapcsolatban élők biztosan értékelni fogják.
A készítők ennél tovább szerencsére nem mentek, így közösségi funkciók vagy achievementek nem kerültek bele az alkalmazásba. A vibris tok árát egyelőre nem tudjuk, csak annyit, hogy valamikor jövő június környékétől lehet majd kapni.