Vibrátor és gumióvszer meg a fegyvertartás

Vibrátor és gumióvszer meg a fegyvertartás, avagy vibrátor és dildó és óvszer gyerekek kezében. Elsőre talán meglepő társításnak tűnhet, de van benne ráció. Sőt, zseniális az ötlet. Lássuk nagy vonalakban a megoldandó helyzetet.

vibrator-es-dildo-gyerekek-kezében

Az Egyesült Államokban ugye otthon is tarthatsz fegyvert bizonyos feltételekkel. Ám a fegyverrel együtt a felelős gondolkodás nem vásárolható meg, és bizony emiatt történnek tragédiák. Az Evolve nevű, biztonságos fegyvertartásért küzdő szervezet ennek kapcsán indította el brilliáns kampányát, arra az egyszerű és már-már közhelyes alapvetésre építve, hogy amit a gyerek megtalál, azt bizony fel is használja a maga szórakoztatására, játékra. Jó esetben ez lehet egy vibrátor vagy egy gumióvszer, ami maximum kellemetlen és kínos pillanatokat okoz a kedves és feledékeny szülőnek. Rossz esetben pedig lehet akár egy töltött fegyver is.

gumi-ovszer-gyerekek-jateka

Az elgondolkodtató és összességében vicces képek talán hatnak és elgondolkodtatnak olyan szülőket is, akik eddig nem épp a legbiztonságosabban tartották otthon fegyvereiket. Ha csak egy kisgyerek vagy családtag élete-egészsége megelőzhető ezzel a figyelemfelhívó kampánnyal, már megérte. Azért játsszunk el a gondolattal: ha tényleg vibrátort vagy gumióvszert találna otthon a gyerek, mit lenne?


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!