Vibrátor és gumióvszer meg a fegyvertartás

Vibrátor és gumióvszer meg a fegyvertartás, avagy vibrátor és dildó és óvszer gyerekek kezében. Elsőre talán meglepő társításnak tűnhet, de van benne ráció. Sőt, zseniális az ötlet. Lássuk nagy vonalakban a megoldandó helyzetet.

vibrator-es-dildo-gyerekek-kezében

Az Egyesült Államokban ugye otthon is tarthatsz fegyvert bizonyos feltételekkel. Ám a fegyverrel együtt a felelős gondolkodás nem vásárolható meg, és bizony emiatt történnek tragédiák. Az Evolve nevű, biztonságos fegyvertartásért küzdő szervezet ennek kapcsán indította el brilliáns kampányát, arra az egyszerű és már-már közhelyes alapvetésre építve, hogy amit a gyerek megtalál, azt bizony fel is használja a maga szórakoztatására, játékra. Jó esetben ez lehet egy vibrátor vagy egy gumióvszer, ami maximum kellemetlen és kínos pillanatokat okoz a kedves és feledékeny szülőnek. Rossz esetben pedig lehet akár egy töltött fegyver is.

gumi-ovszer-gyerekek-jateka

Az elgondolkodtató és összességében vicces képek talán hatnak és elgondolkodtatnak olyan szülőket is, akik eddig nem épp a legbiztonságosabban tartották otthon fegyvereiket. Ha csak egy kisgyerek vagy családtag élete-egészsége megelőzhető ezzel a figyelemfelhívó kampánnyal, már megérte. Azért játsszunk el a gondolattal: ha tényleg vibrátort vagy gumióvszert találna otthon a gyerek, mit lenne?