A vibrátor nélkülözhetetlen partner a női orgazmushoz vezető úton

A vibrátor kétségtelenül az egyik legismertebb, és legkelendőbb szexuális játékszer a piacon. Célja, valamint felhasználása sokrétű lehet, és sok örömet okozhat főleg nők ,de akár férfiak férfiak számára is. A vibrátor ügyes használatával könnyedén felkelthető a vágy, hiszen a testének bármely részét masszírozza vele, főleg az erogén zónákat, kellemes érzést nyújt.  A vibrátor nélkülözhetetlen partner a női orgazmushoz vezető úton.

  • Ha az INTIM CENTER webáruházból megrendeled a vibrátort, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha vibrátorokat és férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten az Astoriánál található legjobb szexshopban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni az üzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A vibrátor rövid története

A 20. század első felének végén az emberek kezdték megérteni, hogy izgalmasabbá tehetik a szexuális életüket. Ennek eredményeképpen ebben a korszakban kezdtek a piacon megjelenni a gumiból készült hímvessző utánzatok, vagyis a mai dildók elődei. Később ezt továbbfejlesztve megjelentek egy vibrátorok, amik ugyanúgy pénisz formájúak, csak egyúttal egy beépített motorral rendelkeznek, amely rezgést kelt. Az Európában és Amerikában kezdődő szexuális forradalom hatására pedig népszerűvé vált a téma.

A 21. században a gazdag választék és az új fejlesztések széles skálája, mint az új anyagok és a modern számítástechnika alkalmazása a vibrátorok gyártásában azt mutatja, hogy a vibrátorok iránti érdeklődés csak egyre jobban nőtt az idő múlásával. Ha a 20. század 90-es éveinek végén a vibrátorokat főleg szilikonból és gumiból készítették, aztán a 21. század elején megjelentek a drágább nanoanyagokból készülő vibrátorok. Viszont mostanra már a piac hatalmas, modern, csúcstechnológiájú anyagokból készült termékek széles skáláját kínálja meglehetősen megfizethető áron.

Sokoldalú játékszer

Az, hogy miért használnak vibrátort a nők, mindenki számára érthető. Azonban nem csak a hüvely izgatásásra alkalmas. Vannak, akik a test különböző részeinek masszírozására használják. Az ilyen “simogatásokra” az egész test érzékeny, különösen az olyan erogén zónák, mint a csikló vagy a mellbimbók, mert a rezgés okozta idegvégződésekből származó impulzusok nagyon gyorsan eljutnak az agyba, ezáltal bekapcsolva a női izgalom legösszetettebb mechanizmusait. Az erogén zónák nagyon érzékenyek a rezgésekre, főleg a hüvely területe a csiklóval, vagy akár a végbélnyílás és az akörüli terület, de a mell és a mellbimbók sem elhanyagolhatóak. Férfiak és nők egyaránt élvezhetik a vibrátorral való masszírozást a derékon, a térden, a fülcimpán, valamint a külső és belső comboknál, mert az erogén zónák, egyénenként is teljesen különböző helyeken helyezkedhetnek el.

A modern nők, akik vibrátort vásárolnak maguknak, nem csak egy műanyag eszközt akarnak, amit aztán saját maguknak kell mozgatni. Ezért a modern szexuális játékgyártók olyan vibrátorokat kezdtek gyártani, amelyek akár minden irányba forogni is tudnak, fel-le mozognak, néhány ilyen modern játék még a fűtésre és a mesterséges magömlésre is képes. Illetve a modern tudománynak köszönhetően, a női fiziológia tanulmányozásával, elkezdtek megjelenni a pénisz formájától eltérő szexuális játékszerek is. Az ilyen játékokat úgy készítik, hogy képesek legyenek masszírozni a hüvelyben a csikló belső részét vagy a hátsó bejáratban található erogén zónákat, ezzel összehasonlíthatatlan élvezetet nyújtva.

A vibrátorok kétségtelenül földöntúli örömet szerezhetnek tulajdonosának amikor csak szeretné. A szebbik nem minden képviselőjének képesek olyan rezgést és lüktetést okozni, aminek nehéz ellenállni. A modern szexuális játékok rendszeres használata pedig nagymértékben növeli tulajdonosának szexualitását és érzékiségét.

Szerezz be egy vibrátort még ma a webshopból, és ajándékozd meg magadat vagy kedvesed mielőbb.