Vibrációs prosztata masszírozó

Rezgő prosztata játékok használata
Ezek a szexre szánt játékok minden munkát elvégeznek helyetted, miután behelyezték őket. Feküdj a hátadon vagy az oldaladon, és 1 vagy 2 bekent ujjal ujjad a fenekén, hogy a feneked szép és nyugodt legyen. Ha úgy érzi, hogy a feneke kissé lazább és kihűltebb, lassan helyezze be a játékot úgy, hogy a prosztata masszírozó része a gyomra felé hajlik.

Amint eléri a helyet, tudni fogja. Bízz bennem.
Amikor a játék teljesen be van helyezve, azt javaslom, hogy néhány percig lazítson, és “fogadja be” a játékot a testébe, mielőtt használná a rezgéseket. Ha készen áll, kezdjen el játszani a különböző rezgésbeállításokkal, amíg meg nem találja az Ön számára megfelelőt.

A prosztata vibrátorok túlizgathatják a végbélnyílást, ha túl magasra állítja a rezgéseket, ezért ezt csak tartsa szem előtt. Ez azért van, mert ösztönösen összeszorítja a fenekét, válaszul az erős hangulatokra.

Redős kialakítású, vibrációs masszírozó, hogy használata még élvezetesebb legyen. Kifejezetten férfiak számára tervezték. Anatómiailag formált, így követi a gát vonalát, és azt is masszírozza. Az anális rész 10,5cm hosszú, 1,5-2,6 cm átmérőjű. A valódi fémből készült minivibrátor (7 cm hosszú, átmérője 1,5 cm) és a gát izgatására szolgáló fém golyó kivehető. Vízálló. Fekete színben készült, elemek a csomagban.
A prosztata vibrátor temék az üzletünkben sok más hasonlóval együtt megvásárolható, vagy telefonon megrendelhető.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!