Van tökéletes szexbaba?

Nem beszél vissza, nem hisztizik, sosem fáj a feje, gombnyomásra beindul, sőt, orgazmust is szimulál. Lehet-e ennél tökéletesebb egy szexpartner?


Roxxxy pontosan ilyen, talán csak egy szépséghibája van: műanyagból van, és chipek működtetik. A hangzatos nevű leányzó ugyanis egy szexrobot, melynek minden porcikája a kéjszerzés szolgálatában áll, s ami – ha csak le nem merül a telepe – sosem mond nemet.

  • A szexboltok felfújható guminőket és cyber anyagból valósághű szerelmi babákat árusítanak. Az Intim Center szexshopban ezeket a szexbabákat vásárolhatod meg.

A szexuális segédeszközök legutolsó generációjának egy-egy példánya 8000 dollárt  kóstál, és készítője ígérete szerint hamarosan Európában is kapható lesz.
– Érkezett már megrendelés Angliából, Oroszországból, és Koreából is – mondta a tökéletes szexrobot tervezője.
– Az emberek manapság még titkolják, ha ilyen partner vásárolnak, de sokan igazi érzelmi kapcsolatot alakítanak ki a robotukkal. A legújabb fejlesztés nem csak beszél, de hangulatokat tud szimulálni, sőt, külön mimikai és hanggerjesztő programja van az orgazmushoz is. Ráadásul a síkosítást is maga a szerkezet oldja meg, igen diszkrét módon.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!