Vákuumos szexshop játékszerek férfiaknak és nőknek

A Vákuumos módszerrel kezelhetők a merevedési zavarok, hiszen a merevedés úgy jön létre, hogy megfelelő inger hatására a szokásosnál több vér áramlik az erektilis szövet ereibe és kevesebb vér áramlik kifelé. Merevedési zavar esetén vagy nem áramlik elegendő vér a péniszbe, vagy túl hamar kiáramlik. Ezzel kapcsolatos férfi segédeszközök az Intim Center Budapest sex shop üzletből (Budapest, Károly krt. 14. félemelet) és online sexshop áruházból:

Férfiaknak: A vákuum vérbőséget okozó hatása jól kiaknázható s, így megjelentek a sexshop választékban  a péniszpumpák. Ezzel az eszközzel remekül munkára bírható az erektilis szövet, a pénisz tövére helyezett gyűrű pedig ott is tartja a vért. Ilyen célra még ma is használnak péniszpumpákat, ám sokkal gyakoribb, hogy maszturbátorként vásárolják, ugyanis a vákuum keltette szívóhatás sokak szerint messze felülmúlja a hagyományos módszerrel végzett orális szex okozta gyönyört.

peniszpumpak_erekcionövelo_pumpak_vakumpumpak_intim_center

Az alapdarabok manuális elven működnek: a péniszre helyezett hengerből egy pumpa segítségével kiszívják a felhasználók a levegőt. Iylen az egyszerű fémkapcsos péniszpumpa. Az újabb generációs darabok szintén manuálisan működnek, ám egy szelep segítségével mindenki beállíthatja a számára legkellemesebb szívóerőt. Az igazi nagyágyúk pedig a kézimunkát is megspórolják a felhasználóknak, mert vibrátor is van bennük.

  • Ilyen a Hot Hole vibrátoros péniszpumpa. Hogy gyógyászati segédeszközből mennyire szexjátékszerré vált, jól mutatja, hogy szép számmal vannak olyan darabok, melyeknek nem titkolt és kizárólagos célja az örömszerzés. Vannak olyanok, melyek az orális örömöket szimulálják, mások pedig vibráló funkcióval fokozzák a vákuum okozta kéjt. A legsikeresebb termékek: Air Control péniszpumpa. Átlátszó csövű péniszpumpa, fém pumpáló karral stabil eszköz. A Bathmate Hercules átlátszó hidrotechnológiás péniszpumpa vízzel működik. Luxus péniszpumpa az erekció fokozására és pénisznövelésre a Delux péniszpumpa. Van oylan pumpa is, ami az orálszexet a szopást utánozza, ez egy kész szopógép Oro-Simulator vibrátorral. Másik orális szexet utánzó eszköz a pumpás orál stimulátor. A pénisznövelés hangsúlyozva a Pénisznövelő és orális szexet szimuláló Stallion pumpa szexkellékben. A kéjérzés fokozása is szempont Power Pump vákuumos péniszszivattyú, vibrációs tojással kapható. A vásárló szeretik a teleszkópos vákuumpumpát is, mert szelepes.

Nőknek: Persze, a vákuum pozitív hatása nemcsak a férfiaknak okozhat gyönyört, ugyanúgy megjelentek a piacon a nők számára készült vákuumos játékszerek is, sőt ebben a műfajban sokkal változatosabb segédeszközök kaphatók. Mellbimbó pumpa, csiklópumpa, puncipumpa, g-pont szívó, mellszívó, vagina pumpa szinte minden női erogén zónára készült már vérbőséget okozó játékszer. Kézenfekvő megoldás a vagina bevonása a vákuumos játszadozása, hiszen a megnövekedett vérbőség gyorsabb és intenzívebb orgazmust eredményez.

mellpumpa_csikopumpa_mellszivo_noi_vakumos_sexshop_eszkozok

Az egyik kedvelt darab a vagina vákumos pumpa. A péniszpumpákhoz hasonlóan ezekből a játékszerekből is kaphatók alapdarabok, melyek egy pumpa segítségével működnek, az igazán hard verziók azonban a vibráció és a vákuum hatását kombinálják. A mell érzékeny területén is jó szolgálatot tehetnek a vákuumos eszközök, melyek izgathatják az egész mellet vagy koncentrálhatnak csak a mellbimbóra.

Mivel a klitoriszban is található erektilis szövet, itt is érdemes bevetni a vákuum vérbőséget okozó hatását, hogy még intenzívebb legyen a klitorális orgazmus. A csikló kényeztetésére kiváló a klitorisz szivattyú női szexpumpa. A vákuumos játékszerek használhatók maszturbáláshoz, de az előjátékot is izgalmasabbá tehetitek velük.

Miért van szüksége fasz szivattyúra, és hogyan válasszon egyet?

A szivattyúk működnek, de csak ideiglenesen. Miért van szüksége fasz szivattyúra, és hogyan válasszon egyet. A pénisz vákuumszivattyú olyan eszköz, amely segít a pénisznek az erekció elérésében vagy fenntartásában. Sőt, egy ilyen erekció elegendő a behatoló szexhez.

Általában egy csővel ellátott henger, amelyen keresztül a levegőt kiszivattyúzzák. A pénisz körüli nyomás csökkentése miatt a vér a péniszbe rohan. Ezt követően gyakran erekciós gyűrűket helyeznek fel, hogy megakadályozzák a vér áramlását.

Mit várhat el egy vákuumszivattyútól?
A gyártók megígérik, hogy növelik a pénisz hosszát és vastagságát, valamint megakadályozzák a prosztatagyulladást.

Segít-e a pumpa merevedési zavarok esetén?
Igen. A szivattyú nem gyógyítja meg a diszfunkciót, de jelentősen javítja az erekció minőségét. A férfiak és partnereik közel 90% -a megjegyezte, hogy a készülék jelentősen javította egy pár szexuális életét.

A szivattyú megnöveli a péniszt?
Nem. Bár az orosz nyelvű felnőtt üzletekben a szivattyúkat a pénisz hosszának és térfogatának növekedéséről írják, valójában ezt a tanulmányok nem erősítették meg.

Valójában a véráramlás miatt a szerv lenyűgözőbb lesz, de ez átmeneti hatás. Az interneten írt rendszeres edzések nem segítenek az eredmények elérésében. Másrészt a hosszan tartó vákuum károsíthatja a rugalmas szálakat, ami végül kevésbé stabil erekcióhoz vezet.

A pumpa segít megelőzni a prosztatagyulladást?
Nem. Az a tény, hogy a pumpa javítja a medence véráramlását és véd a prosztatagyulladás ellen, csak egy újabb reklámígéret. Nincsenek olyan tanulmányok, amelyek megerősítenék a hatást. Tehát nem szabad túl sokat számítania rá.

Milyen hátrányai vannak a vákuumszivattyúnak?
Az erekció más érzés lehet. Ezenkívül néha mellékhatások jelentkeznek a szivattyúk használatakor:
– A pénisz felszínén lévő vörös pontok vagy petechiák kicsi, tört kapillárisok a bőr alatt;
– a pénisz cianózisa és zsibbadása vákuum használata közben;
– vérömleny;
– fájdalom;
– az az érzés, hogy a sperma “félúton ragadt”.
Ha mindez önmagában eltűnik, nem igényel orvos segítségét.

Ki ne használjon farokszivattyút?
Bár a szivattyú gyakorlatilag ártalmatlan, nem szabad a következő esetekben használni:
– fokozott vérzési kockázat, például ha vérhígítókat, például warfarint, acetilszalicilsavat, klopidogrélt, rivoroxabánt szed;
– vérbetegségek, például sarlósejtes vérszegénység esetén.
Ha ki akar próbálni egy szivattyút, tanácsos konzultálni háziorvosával vagy urológusával, és feltétlenül mondja el nekik az összes gyógyszert és kiegészítőt, amelyet szed.

Hogyan válasszuk ki a péniszpumpát?
A péniszszivattyúk kézikönyve, ebben az esetben a készüléknek van egy izzója, mint egy vérnyomásmérő, és segítségével ki kell szivattyúznia a levegőt.
– Automatikus, amelyeket gombok vezérelnek.
– Hidraulikus (hidroszivattyúk), amelyekbe meleg vizet kell önteni. Lehet, hogy nem olyan kényelmesek a használatuk, mert ha az érintkező nem szoros, a víz kiszivárog. De könnyebb figyelemmel kísérni a tömítettséget.
Ezeket a felnőtt áruházban és a piacokon értékesítik. A választás előtt jobb, ha konzultál egy urológussal, vagy keressen egy megbízható márka modelljét.

A péniszpumpa megfelelő használata

Használat előtt olvassa el a készülék használati utasítását, hogy ne keverjen össze semmit.

1. Rövidítse meg vagy borotválja le a szeméremszőrzetét
Ez opcionális lépés, de megkönnyíti az életet: a hosszú szeméremszőrzet elakad a pénisz tengelye és a szivattyú között, zavarja a szoros érintkezést, és nem teszi lehetővé a vákuum elérését. Nem szükséges mindent nullára borotválni, elegendő trimmerrel vágni.

2. Vigyen fel kenőanyagot a pénisz aljára és a szivattyú aljára
Próbálja meg kenni a pénisz és a szivattyú érintkezési felületeit, így az illeszkedés szorosabb lesz. Ezenkívül az erekciós gyűrű felhelyezése és levétele kellemesebbé válik.

3. Helyezze be a szivattyúba
A szivattyúk általános elve ugyanaz – hengert helyeznek a péniszre, de az egyes modellek eltérőek. Ezért ellenőrizze a készülékhez mellékelt utasításokat, hogy megtudja, hogyan kell helyesen elhelyezni a péniszét.

4. Fújja fel a szivattyút
Használjon kézi vagy automatikus szivattyút, amíg el nem éri a kívánt eredményt. Próbáljon korlátozott vákuumszilárdságú modelleket választani, hogy véletlenül ne sértse meg a péniszét. Általában néhány perc vákuumra van szükség az eredmények eléréséhez. Ne próbálja meg 15-20 percnél tovább tartani a pumpát a péniszén.

5. Szükség esetén tegye fel a gyűrűt
Annak megakadályozása érdekében, hogy a vér idő előtt visszaáramoljon a testbe, tegyen erekciós gyűrűt a pénisz aljára. Jobb, ha legfeljebb fél órán át viseli.

6. Távolítsa el a szivattyút
Kövesse a készülék utasításait a szivattyú eltávolításához a péniszből.