Üveg dildóval g-pont izgatás PoliLili módra

Különleges üveg dildó teszt és g-pont izgatás, Ébredő szexualitás! Az üveg dildó a kedvenc szexjátékszerem. Bemutatom, milyen és elmesélem, hogyan használom. Különösen ajánlom G-pont izgatásra, és az ejakuláció tanulásához!

A dildók küzül, mi az üvegdildó? Üvegből készült dildó egy speciális típusú erotikus játék, amely üvegből készült. Az üvegdildókat általában a bőrbarát, biztonságos, könnyen tisztítható anyagokból készítik. Alakjuk és méretük eltérő lehet. Az üvegdildók általában a hűtés és a melegítés élménye miatt kedveltek.
„Van pár játékszer, amit szeretek!” Ez a cucc taszítja le a férfiakat a trónról? Schnierer Katalin videó!

  • Milyen az üvegdildó? Az üvegdildó egy gyönyörű és unikális játékszer. A dildókat általában műanyagból vagy fémből készítik, de az üvegdildó egyedi megjelenést és élményt kínál. Az üvegből készült dildók szilárdak, így képesek elviselni a nagyobb nyomást is, ami nagyobb élvezetet biztosíthat a testünknek. A játékszerek mérete és formája változó, sokféle színezéssel is rendelkeznek. Az üveg dildók kellemes érzéssel tudnak bennünk játszani, és segítik a közös játékot is partnerünkkel.

Van pár játékszer, amit szeretek, de mind közül talán a legkedvesebb számomra az üvegből készült dildóm. Imádom, ahogy a selymes, hideg tapintása hozzám ér, a súlya rám nehezedik. Persze, kedves férfiak, ne gondoljátok azt, hogy a műpéniszek letaszítják a trónról a valódiakat, és emiatt már nem leszünk nyitottak a férfiakra. Nem, az üveg dildó és a farok teljesen más fogások.

Épp olyan, mint amikor arról beszélünk, hogy attól még, hogy ebédre ettem borsólevest, szívesen eszem később egy fagyit is. Lehet, hogy épp az egyiket kívánom, lehet, hogy a másikat, sőt, az is lehet, hogy mindkettőt együtt (vagy egymás után). Van Polilili webshop is, videón mutatja meg PoliLili, hogy tesztelte az üvegdildót. A videót itt nézheted meg.

Az üveg egy teljesen üvegből készült szexuális játék, amelynek célja a hüvely vagy a végbélnyílás stimulálása. Az ilyenek teljesen különböző formájúak, méretűek és kivitelűek lehetnek. Az üveg kiválóan alkalmas a szexuális élet diverzifikálására és egy újfajta stimuláció kipróbálására.

Az üveg fallosz előnyei

Az üvegből készült hihetetlen érzéseket ad, nem hasonlíthatók össze más anyagokból készült anyagokkal. Az üveg sima felületű, néha bizonyos megkönnyebbüléssel. Például vannak falloszok pattanásokkal vagy kifejezett fejjel.

Az üvegből készült termék egyik jellemzője a szép megjelenése – egy ilyen játék még a belső térbe is illeszkedhet. A színes vagy átlátszó üveg, a gyönyörű minta és az elegáns forma nemcsak szexuális, hanem esztétikai élményt is nyújt.

Egy üvegből készült segítségével próbálja meg rendezni a játékokat a hőmérséklet mellett – a termék melegíthető vagy hűthető vízben. Az üveg teljesen hipoallergén anyag, ráadásul könnyen kezelhető. Elég, ha a játékot szappannal mossuk – a nem porózus anyag nem igényel különleges feldolgozást.

Ha aggódik a biztonság miatt, és úgy gondolja, hogy egy ilyen szexuális játék nagyon törékeny, akkor ez egyáltalán nem így van. edzett üvegből készülnek, csak akkor lehet megtörni, ha keményen próbálkozik: dobja nagy magasságból például a betonra. Még akkor is, ha valami történik, és a játék eltörik, nagy darabokra bomlik, amelyeket gondosan össze lehet szerelni anélkül, hogy megsérülne.

Források: Szexpláza, Blikk, Youtube.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!