Tyúkot is lopott a szexbolt kifosztója

Elfogta a rendőrség azt a 17 éves fiút, aki kifosztotta a magyarországi Rakamaz település szexboltját.
Az ifjú március 18-án tört be a boltba és szexuális segédeszközöket, táplálékkiegészítőket és vágyfokozó parfümöket vitt el – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
A fiú beismerte tettét, és azt állította, hogy az általa zsákmányolt szexáruk nagy részét eldobta, mert nem tudta mire valók – mondta Fülöp Gergely főhadnagy. Hozzátette: a házkutatás során csak néhány üveg parfüm került elő.
A nyomozás során az is kiderült, hogy a fiú számlájára kerékpár- és tyúklopások is írhatók. (mti)


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!