Törődj a farkaddal, a méret és stabil erekció fontos

Igazság és mítoszok a pénisznagyobbításról: a háborúban minden eszköz jó! Az interneten gyakran megtalálható a forradalmi és az innovatív módszerek, amelyek növelhetik az ember péniszét. Úgy döntöttünk, hogy kitaláljuk, mi igaz itt, és mi a hazugság.

Mítosz #1. Minél nagyobb a pénisz, annál több öröm
A női hüvely úgy van elrendezve, hogy az idegvégződések főként a bejárat első harmadában koncentrálódnak, mivel a természet még mindig felkészíti a nőket a szülésre, és ha a hüvely érzékeny volt az egész térfogatra, a szülés elviselhetetlen agóniává válik. És ez azt jelenti, hogy ahhoz, hogy örömet szerezzen a hölgyének, meglehetősen szerény méltósággal kell rendelkeznie. A 20 cm-nél hosszabb pénisz több problémát okoz, mint az örömök, itt van a méh állandó traumatikus hatása, és a szex örömeit természetesen el kell hagyni. Ami az ellenkező helyzetet illeti, csak a 8 cm-nél kisebb tag a felálló állapotban a normától való eltérésnek tekinthető.

Mítosz #2. A pénisz kinyújtható
Ha a primitív törzsek még mindig húzzák a fülüket és az ajkukat, akkor természetesen senki sem veszi a fáradságot, hogy ilyesmit tegyen a péniszünkön. Fiziológiai szempontból ez abszolút nonszensz, ezért nem lehet olyan, mint a tanulatlan vademberek, és egy működő szervet inaktív spagettivé kell alakítania. Az egyetlen módja annak, hogy “húzza” segíthet, ha azt végzett felálló állapotban 20 percig minden nap több hónapig, hogy a barlangos testek a pénisz lesz intenzívebben töltött vérrel, és a hossza nőhet 1-1,5 cm. Ne hallgasson olyan taoista technikákra, amelyek azt mondják, hogy az erekciót több órán át kell tartani a kötélhúzás és más improvizált módszerek segítségével – ez negatívan befolyásolja a véráramlást, és stagnálás forrása lehet, ami végül az orvoshoz való utazássá válik. Mindenféle meditatív módszer hatékonysága is sokat kíván, és ha a hossza növekszik, akkor csak a fantáziáidban van.

Jelenleg csak egy igazán működő módja van a pénisz meghosszabbításának, de sebészeti beavatkozással jár, és meglehetősen hosszú a végrehajtásban – “mozgósítás”. Mint megérted, a szerv, amelyet mindenki inkább mér, önmagában nem létezik, hanem a férfi testhez kapcsolódik, speciális háromszögszalaggal a szeméremcsonthoz. Ennek a szalagnak a metszéspontja miatt a pénisz először mobil, majd egy speciális készülék segítségével nyújtódik, kissé hasonlóan az Elizarov készülékhez. A maximális eredmények eléréséhez ezt a készüléket naponta 10-12 órán át kell viselni hat hónapig. Az esetek 80% -ában 3 cm-es kiterjesztés érhető el, különösen a makacs karakterek elérhetik az 5 cm-t. Az átmérő ugyanaz marad, és a növekedés a test belsejében lévő térfogat miatt következik be.

Mítosz #3. A péniszt speciális gyakorlatok segítségével vastagabbá lehet tenni
Ami az átmérő növelésének módjait illeti, számos módszert találtak fel, de hatékonyságuk más. Az első módszer a zsírszövet átültetése olyan helyekről, ahol bőséges, egy olyan helyre, ahol hiányzik, azaz egy péniszen. A hatékonyság rendkívül alacsony, mert ha a zsírsejtek nem kapnak további táplálékot, akkor nagyon gyorsan feloldódnak, és legfeljebb egy hétig élvezheti a régóta várt térfogatot. A második módszer a szilikon szivattyúzása zsír helyett. Először a változások a szerencsés tulajdonosnak tetszenek, de idővel a gravitáció hatására a gél az alapba áramlik, és problémák forrásává válik. Mivel problémás lesz a fej kiteszése, ez phimosis vagy balanoposthitis kialakulását okozza. A harmadik módszer a szilikon helyett keményebb polimer használata. Semmi sem fog most lecsapolni, de valódi lehetőség van a pénisz, vagy inkább a polimer betét megtörésére a használat folyamatában és károsítja a test élő szöveteit. A negyedik út a saját bőr bevezetése, például a vállakból vagy a hátból. Ha a bőrt izmok és erek nélkül ültetik be, akkor idővel vékonyabbá válik, mivel nem kaphat táplálkozást, ha a transzplantációt egy izom- és keringési rendszerrel együtt végzik, akkor lehetséges, hogy gyökerezik és táplálékot kap, de fennáll annak a veszélye is, hogy a bőr nem gyökerezik. Ami az idegen tárgyak, a vazelin, a golyók és más “dekorációk” bevezetését illeti, mindig ugyanúgy végződik – a sebész asztalán.

És mi is valójában?
Az egyetlen lehetőség a műtéten kívül a hosszabbító. Hatása a nyújtás elvén alapul, amelyet aktívan használnak a szövetek bővítésére a plasztikai sebészetben. A hatás örökké fennáll. A hosszabbító használata egy külön anyag témája. Csak fenntartásokat teszünk arról, hogy az eredmények 3-6 hónap alatt érhetők el, nem korábban.

Ami a pénisz rövid távú biztonságos megnagyobbodását illeti, ezt úgy érik el, hogy a barlangos testeket vérrel telítjük – nagyobbak lesznek, és maga a pénisz nagyobb és érzékenyebb.

Ebből a célból szivattyúk és speciális krémek vannak
A szivattyú maximális vértöltést biztosít a pénisz üreges testéről, és először is befolyásolja az erekció minőségét. A szivattyúk fajtái és a levegő szivattyúzási módszerei eltérőek: “körte”, dugattyú, gomb (a hidroszivattyúk esetében a legmegbízhatóbbnak tekinthetők) vagy automatikus szivattyúzás. A szivattyú ideális olyan helyzetekben is, amikor például egy ember túl gyorsan lőtt – és gyorsan vissza kell térnie a péniszhez a harci készenlét állapotába.

A kumulatív hatású speciális gélek és krémek segítségével egy kicsit magabiztosabbá teheti az ember erekcióját, és a péniszt vastagabbá egy ideig. Ezeknek a gyógyszereknek az összetétele néha magában foglalja a növényi eredetű anyagokat, amelyek biztosítják a tesztoszteron felszabadulását, amely többek között kiterjeszti a herék artériáit is, és pontosan ez szükséges a kiváló erekcióhoz.

Pénisz pumpa, mire való?
Annak érdekében, hogy a fallosz egy ideig növelje hosszát és szélességét, miközben fokozott érzékenységet tart fenn, amikor izgatott, javasoljuk, hogy próbálja meg magának a vákuumszivattyú hatását a péniszre – egy olyan találmány, amely ismételten fokozhatja szexuális aktivitását! Egyszerűen egy műanyag kupakot helyezve a péniszre, és levegő szivattyúzása alóla, intenzív véráramlást biztosít a nemi szerveknek, ami lehetővé teszi, hogy sokkal hosszabb erekciós állapotban legyen, mint a múltban. Meghökkented a lányt az ágyban való kitartásoddal és fáradhatatlansággal, és megtapasztalod a hihetetlen erő extázisát egy hosszú szex maraton után.
A pénisz szivattyúi vizuálisan növelik a férfi méltóságát, így ha nemcsak a készségével, hanem az “eszköz” méreteivel is szeretné lenyűgözni szeretettét
– ne felejtse el kissé képezni a péniszt, mielőtt találkozik partnerével!

Ne aggódjon, hogy nyomok jelennek meg a bőr felületén, a vákuumszivattyú nem hagy zúzódásokat vagy kopásokat.
Minden terméknek van egy bizonyos teljesítménykorlátja, amely után a szivattyú leáll. Ez azért történik, hogy a folyamat által elragadott ember ne okozzon magának kárt. Így vákuumszivattyút vásárolhat egy péniszhez, és anélkül, hogy aggódnia kellene egy ilyen masszázs biztonsága miatt, mivel a gyártó minden kérdést feltett a készülék ártalmatlanságával kapcsolatban.

A merevedés még soha nem volt ilyen kielégítő
Modern termékek értékesített az interneten alatt színes hirdetések “Lehet kapni egy szivattyú pénisz bővítés itt!” és a “Szeretne vásárolni egy pénisz szivattyú? Kérdezd meg, hogyan!”, rendkívül vonzónak tűnik. A többszínű áttetsző műanyagból készült alkotások viccesnek és erotikusnak tűnnek, felkeltve a nők érdeklődését, és nem kényszerítve a szivattyú tulajdonosát, hogy szégyellje hobbiját! Még egy körte is, amelyet ökölbe kell szorítani és meg kell szorítani, a levegőt a lombik alól szivattyúzva, kényelmesen illeszkedik a kézbe, jól átgondoltnak tűnik, sima érintéssel, pontosan a férfi tenyere alatt. A gyártó ilyen figyelme a részletekre nem örülhet!

Keresse meg a megfelelő szivattyúméretet
Úgy döntött, hogy vesz egy szivattyút a pénisz bővítés, győződjön meg róla, hogy a termék megfelel önnek a méret. A lombik nem lehet túl kicsi: egyébként minden alkalommal, amikor egy péniszre telepíti, hosszú ideig szenved, szorítva a test érzékeny szervét a lyukon belül. Ugyanakkor a szivattyú nem lehet túl széles: különben a kupak belsejében lévő tér szorossága megszakad, és a levegő belép a lombikba. Ezért, ha vákuumszivattyút vásárol a férfiak számára, ne felejtse el konzultálni az eladóval az áruk paramétereiről. Bár általában a javasolt szivattyúk szabványosítottak – és a legtöbb esetben tökéletesen “ülnek” bármilyen méretű és alakú falloszokon!
Hogyan kell megfelelően használni a szivattyút a pénisz nagyítására
Az elmúlt néhány évben a vákuum pénisz pumpa bekerült a felnőttek 10 legnépszerűbb szexuális játékába. És a készüléket néhány évtizeddel ezelőtt egy pneumatika szakember, Gedding Osbon találta fel, aki gyakran tapasztalt erekciós problémákat. Ezért kreatívan próbálta alkalmazni szakmai tudását, ami nagyszerűnek bizonyult számára.
A péniszpumpa nemcsak az egyik legnépszerűbb eszköz, hanem az egyik legkönnyebben használható szexbolti játék is.

A kényelmes érzések érdekében fontos, hogy kövesse a következő utasításokat
– A péniszpumpa használata előtt öblítse le a készüléket szobahőmérsékletű vízzel kis mennyiségű folyékony szappannal.
– A belső izzó vagy pénisz alján alkalmazzon kis mennyiségű kenőanyagot vízbázissal.
– Helyezze a nem felálló péniszt egy vákuum izzó speciális fúvókájára, és nyomja meg a mérsékelt sűrűségű szeméremtesthez, hogy a szivattyú merőleges legyen a szeméremtestre.
– Szivattyú levegő ki a lombikot, hogy hozzon létre egy vákuumot a szivattyú: manuálisan – a mechanikus lombikok, vagy ez automatikusan megtörténik az elektromos eszközök.
– 30 másodpercnyi használat után a lombikot levegővel kell feltölteni a szivattyú tömítőszelepének kinyitásával.

A szivattyú minden további alkalmazásával a péniszre, a vákuumnak való kitettség ideje fokozatosan növekszik, de nem több, mint 2 perc minden munkamenetben, és a szivattyú teljes használata a pénisz növelésére nem lehet hosszabb, mint 40-60 perc naponta.

A nyomáscsökkenés következtében a pénisz jelentősen megnő mind vastagságában, mind hosszában a vákuum hatására megnövekedett vérkeringés miatt. A szivattyú első alkalmazása során a férfiak gyakran kételkednek abban, hogy az első 30 másodperc elegendő lesz az erekcióhoz és növeli a vákuum időt, ezáltal kellemetlen, sőt fájdalmas érzésekre ítélve magukat. Ezért az első alkalmazás egyszerű utasításainak betartása nemcsak fokozza az erekciót, hanem növeli a péniszt, valamint növeli annak érzékenységét.

A szivattyú megnöveli a péniszt?
Ez a kérdés sok fórumon hangzik, és az egyik első, amelyet egy szexbolt tanácsadójának kérnek. A szexológusok kutatása szerint a pénisz mérete nem befolyásolja az orgazmus elérését mindkét partnerben. De érdeklődés és kíváncsiság: mi lesz a szex egy nagy péniszrel, gyakran meghaladja a kutatás eredményeit.
Először is érdemes eldobni azokat a mítoszokat, hogy a pénisz kenőcsök és tabletták segítségével bővíthető, különösen ne próbálja ki ezeket a módszereket
orvos megkérdezése nélkül.

A pénisz vákuumszivattyúja valódi esély
A pénisz méretének növelésére. De ahhoz, hogy jelentős eredményt érjünk el, vákuumszivattyút kell használni a pénisz számára a lehető leggyakrabban és rendszeresen. Ez lehetővé teszi, hogy több hónapig növelje a pénisz hosszát 2-4 cm-rel, és jelentősen növelje vastagságát. Bár az ilyen átalakulások a férfi testben nem észrevehetők mások számára, mégis erős szexuális önbizalmat ad.
A péniszpumpa segít megerősíteni az erekciót a férfiaknál, a vákuum pénisznagyobbító
alkalmazása után a nemi közösülés orvosi támogatás nélkül is lehetséges azoknál, akik használják. Gyakran előfordul, hogy a pénisz szivattyúja a szerepjátékok és az előjáték részévé válik. Sok férfi alkalmazása után a szivattyú egy pénisz jegyzet mellett növeli az érzékenység a pénisz és jelentős növekedése időtartama a nemi közösülés.
Természetesen a kívánt pénisznagyobbítás elérése érdekében fontos, hogy helyesen kövessük
a vákuum péniszszivattyú működtetésének szabályait. Ha nem követi az utasításokat, károsíthatja a bőrt, a nemi szerv nyálkahártyáit és még az ereket is, amelyek helyreállítása hosszú időt vehet igénybe.

A vákuumszivattyú férfiaknak ajánlott
Annak ellenére, hogy a péniszpumpa bármely szexboltban megvásárolható, ezt a készüléket nemcsak az öröm és a szexuális élet változatossága, hanem például a gyakori “férfi” betegségek, a prosztatagyulladás megelőzésére is használják.
Tehát a vákuumszivattyút a következő esetekben használják
– A prosztata betegségek és a torlódások megelőzése, a szivattyú különösen hatékony a szabálytalan és ritka szexuális aktivitásra.
– Az erekció impotenciával és más diszfunkciókkal történő megerősítése és folytatása, érdemes egy péniszpumpát közvetlenül a partnerrel való intimitás előtt használni.
– A pénisz méretének növekedése. Az eredmény csak a szivattyú rendszeres és megfelelő használata a pénisz nagyítására.
– Maszturbációra. Ez a felhasználási módszer a legnépszerűbb, nemcsak a független használatban, hanem a szerepjátékokban is.
A fentiek közül nyugodtan mondhatjuk, hogy a pénisznagyobbítás vákuumszivattyúja minden modern ember egyfajta musthave, aki nemcsak tudja, hogyan kell szórakozni egy szexuális játékkal, hanem törődik az egészségével is.

A vákuumszivattyú előnyei férfiak számára
Eltekintve az ismert tények vákuumszivattyúk egy tag, nem sokan tudják az előnyeit ezeknek az egyszerű eszközöknek. Gyakran a férfiak elrejtik vagy zavarban vannak, hogy az erekció problémáiról beszéljenek, ez a probléma különösen akut 40 év után. Ezért minél hamarabb vásárol vákuumszivattyút a pénisz számára, annál hosszabb lesz a szexuális tevékenység meghosszabbítása.
A férfiak szivattyúinak előnyeit a következők bizonyítják:
• Az erekció erősítése gyógyszer nélkül.
A pénisznagyobbítás szivattyújának fő előnye más eszközökkel és gyógyszerekkel összehasonlítva azt a tényt nevezheti, hogy a pénisz szivattyújának rendszeres megfelelő használatával az erekció önállóan történik, és nem igényel kiegészítő összetevőket és technikákat. Érdemes megjegyezni, hogy a merevedési rendellenességek szivattyúval történő kezelésében különböző szövődmények vagy mellékhatások nem figyelhetők meg. A péniszpumpa nem vonatkozik az invazív kezelési módszerekre, amelyek magukban foglalják a protéziseket és az injekciókat, így a készülék használata biztonságos, és nem jár sérülésekkel, érzékenységvesztéssel stb. Azt is javasoljuk, hogy erekciós gyűrűt használjon az erekció fokozására, de fontos, hogy ne használja 15 percnél tovább.
Adjuváns terápia a műtét után.

A péniszpumpa tökéletesen megbirkózik a szexuális funkció helyreállításával a prosztata mirigy műveletei után. A vákuumszivattyú a pénisz növelésére és a szexuális aktivitást befolyásoló betegségekre szolgál, az ilyen betegségek közé tartozik a cukorbetegség, a prosztatagyulladás stb Természetesen a készülék és az öngyógyítás használata előtt konzultáljon orvosával. • Az urogenitális rendszer betegségeinek megelőzése férfiaknál.

A vákuum pénisznagyobbító használata során a vér rohanása nemcsak növeli a pénisz méretét, hanem hozzájárul a prosztata stagnáló jelenségeinek megelőzéséhez is. A péniszpumpa használatának eredményeként még a legkisebb kapillárisok is oxigénnel gazdagodnak és tápanyagokkal telítettek. Ez a pénisz barlangos testének tisztításához és az erek falainak rugalmasságának megerősítéséhez vezet. Azok a férfiak, akik rendszeresen vákuumszivattyút használnak, nem hajlamosak a prosztata betegségekre.
Érdemes megjegyezni, hogy a pénisz szivattyúja sokkal kevesebbe kerül,
mint az orvosi és sebészeti beavatkozás a pénisz nagyítására. Ezenkívül a szivattyú használata gyakorlatilag nem ellenjavallatok és komplikációk a használatból.
Lehet-e megsérülni a pénisz a vákuumszivattyú használata során?
Nagyon gyakran a véleményekben olyan információkat talál, amelyek a pénisz vákuumszivattyújának használata után zúzódások, hematómák vagy akár horzsolások voltak. Azonnal érdemes azt mondani, hogy a pénisz szivattyújának helyes használatával minden sérülés kizárt.
Minden eszköznek van egy teljesítménykorlátja, így egyszerűen lehetetlen
vákuummal “túlzásba hozni”. Sokan úgy vélik, hogy a fájdalom, amikor szivattyút használ a pénisz nagyítására, normális, de ez nem így van. A kellemetlen érzések azt jelzik, hogy valamit nem az utasításoknak megfelelően végeznek. Gyakran a fő hiba a kenőanyag hiánya vagy elégtelen mennyisége. By the way, a kenőanyag használatának elhanyagolása repedésekhez vezethet a pénisz bőrében. Egy kicsit kevésbé gyakori hiba a szivattyú rossz helyzete, az ágyékra merőlegesnek kell lennie.
Érdemes figyelmet fordítani a szivattyú méretére, a legtöbb esetben univerzálisak, de vannak olyan korlátozott modellek, amelyek nagyok vagy fordítva lehetnek – túl
kicsi. Ezért vásárlás előtt ajánlott tanulmányozni a pénisz vákuumszivattyújának paramétereit, vagy konzultálni egy tanácsadóval.
Tehát a szivattyú használata során teljesen lehetséges a pénisz sérülése, de ez csak akkor történhet meg,
ha a készülék működésének szabályait megsértik. Ezért, mielőtt elkezdené használni a pénisz szivattyú, ajánlott tanulmányozni a technikai képességek és paraméterek.

Melyek a férfi szivattyúk a pénisz bővítéséhez

A névből egyértelmű, hogy a készülék egy szivattyúval ellátott lombik, amelyből a levegőt ki lehet szivattyúzni. Ennek eredményeként vákuum képződik belül, ami fokozott vérkeringéshez és ennek eredményeként erős erekcióhoz vezet. Ha a működési elv szerint a pénisz minden szivattyúja kisebb különbségekkel rendelkezik, akkor a levegő szivattyúzása során drámaian különböznek.

Pénisznagyobbító szivattyú körtével, egy ilyen eszközben a levegő szivattyúzását manuálisan végzik, a körte szorításával. Ez a rendszer az egyik legnépszerűbb és megfizethetőbb. Az ilyen modellek praktikusak és kényelmesek, mert a vákuum ereje önállóan szabályozható.
A pénisz automatikus szivattyúi ugyanúgy működnek, mint az előzőek, kivéve a levegő szivattyúzását, ami egy speciális gomb megnyomásával történik.

A pénisz hidropumpa ideális a pénisznagyobbításhoz vízkezelések vagy maszturbáció során a zuhany alatt. Az ilyen eszközökben a levegőt helyett vizet használnak.
A pénisz szivattyú rezgéssel lehet mind az automatikus, mind a kézi típusú légszivattyúzás. Jellemzője a rezgési elem, amely pozitív hatással van az erekcióra, és élénkebbé teszi az orgazmust.

A vákuumszivattyút a nyomásmérővel rendelkező péniszhez elsősorban azok a férfiak választják ki, akiket érdekelnek a számok, hogy beállíthassák saját rekordjukat. Az ilyen eszközökben a levegő szivattyúzásának elve automatikus és manuális.
A maszturbációs szivattyúk általában olyan kialakításúak, amelyek ergonómiailag hasonlóak a női hüvelyhez. By the way, a maszturbáció bármilyen pompával lehetséges.
Ezek csak a legnépszerűbb modellek szivattyúk pénisz bővítés. A modell kiválasztása kizárólag a preferenciáktól és a pénisz vákuumszivattyújának használatából származó kívánt eredménytől függ.
Hogyan kell gondoskodni a vákuumszivattyúról
Mint minden szexuális játék, aférfiak vákuumszivattyúja gondozást és működési szabályokat igényel.
Ha betartja ezeket az egyszerű szabályokat, a készülék nagyon hosszú ideig tart:
Az első használat előtt alaposan kezelni kell a pénisz vákuumszivattyújának minden elemét antiszeptikummal, vagy meleg vízzel öblítsük le kis mennyiségű folyékony szappannal. A fertőtlenítési eljárást is fontos elvégezni a pénisz szivattyújának használata előtt és után.
Nem ajánlott a pénisz szivattyújának mosása és fertőtlenítése alkoholos oldatokkal, valamint forró vízzel. Ez az elemek túldúlzásához vezethet.
Ha a szivattyú akkumulátorral van felszerelve, a vizet el kell kerülni, hogy a fedél tokteje alatt szivárogjon, és száraz helyen, mérsékelt páratartalommal tárolja. Ha a szivattyúban számítógépes bőr elemei vannak, minden alkalmazás után speciális talkummal kell kezelni őket mosás és szárítás után.
A vákuum pénisznagyobbító nem kompatibilis a zsíralapú kenőanyagokkal, ezek közé tartoznak a növényi olajok, a vazelin, a krém stb. A vízalapú párásítók szivattyúkhoz alkalmasak.
A péniszpumpák műanyagból készülnek. A mechanikai sérülések elkerülése érdekében ne tárolja a lombikot csomagolás nélkül, és kerülje a kemény felületek ütését.
A pénisz szivattyú egy tartós játék, és megfelelő gondossággal szolgálhat, és kérjük, a tulajdonos nagyon hosszú ideig.