Tizenöt ember bennégett egy szexshopban

Tizenöt ember égett bent Japánban egy szexshopban, amit egy 46 éves munkanélküli gyújtott fel. A férfi az oszakai üzlet egyik kabinjában újságpapírokat gyújtott meg, és ezzel idézte elő a tüzet, amely teljesen megsemmisítette a harmadik emeleten található 24 órán át működő üzletet.
Negyven tűzoltó autónak és 120 tűzoltónak egy órára volt szükséges a tűz eloltására, és arra, hogy megakadályozzák a lángok továbbterjedését.
Az éjszakai órában kirobbant tűzvész azért okozott ilyen sok halálos áldozatot, mert a kényelmesen felszerelt, zuhanyzókkal ellátott kabinokat hajléktalanok éjszakai szállásként használják, és őket álmukban lepte meg a tűzvész.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!