Teszteltük a nyuszis vibrátoros péniszgyűrűt

A nyuszis szexkellékek – mint az utóbbi években kiderült – nem mennek ki a divatból. Lehet a PlayBoy fiúknak, lányoknak köszönhető, az egyik legkeresettebbek a szexshopokban. Ha az intimitás témában keresünk egyből a vibrátorokon elhelyezkedő nyuszis klitorisz izgatók, péniszgyűrűk és a tapsifüles jelmezek kerülnek elő legelőször.
A széles választék közül most a kivehető vibrtoros csiklóizgatós gyűrűt teszteltük egész a csomag megvételétől a többszöri próbáig. Több pozícióban, nyúztuk a nyuszit, a vibrátort is külön-külön, amíg csak lehetett.

Lássuk a tapasztalatokat: Először is le kell szögeznem nem elfogultan, szerintem egy fantasztikus, különleges szex játék ez a pároknak. Tulajdonképpen két játék az egyben. Szuper rugalmassága már a kibontásától, vásárlástól érezhető. Három ujjamra könnyedén is fel tudtam varázsolni a kisebbik körgyűrűt is. A mini vibrátor bekapcsolása után pedig rezgése egyből érezhető volt. Rendkívül megtetszett. Az átlátszó csomagolásban a három kezdő elem benne van, így megvétele után egyből a szexé lehet a főszerep. Első felhúzásánál azt tapasztaltuk párommal, hogy egy teljesen erotikus új élményt biztosít mindkettőnknek, menet közben sem esik le a hímtagról. Mérettől függetlenül lankadt és feszült állapotban is felhelyezhető, meglátásom szerintem minden farokra illik. A nagyobb gyűrű a herék köré feszíthető.
A vibráló kakasgyűrű segíti az erősebb, hosszabb erekciót fenntartani. Kezdetben a vibrátort ki is vettük a játékból, és csakis a kialakítást próbálgattuk. Tulajdonképpen így is élvezetes, mindkét félnek kétszeres élvezetet ad. A belső bordás, kiálló csillámos felület érzékien simogató a hölgy csiklójának, sőt az egész területet szinte befedi.
A nyuszi édes füle pont a megfelelő helyre ér, és játékosan hajlik, érinti finoman a csikló felső érzékeny részét. Könnyed játéktól a vad szexig fantáziában dús pozíciókban bevethető. Mindegy hogy kutyapóz, vagy 69-es a kedvenc, az izgalmi állapot csúcsán orgazmust okoz.
nyuszis-peniszgyuruHasználatával nemcsak egy-egy szintet lehet fejlődni. A szenvedélyes pároknak, romantikázáshoz mint már említettem, nem csak egyszer vethető be. A vibrátor bele helyezésével egy teljesen más szintet mutat. Erős rezgései ösztönzőek.
Vibrációval a rózsaszínű játék buja funkciók még nagyobb szex teljesítményt váltanak ki. Izgalmas vibrációt kínál minden játéknál, akár ujjra húzva, vagy külön a heréket, péniszt, csiklót, anál részeket simogatva. Önkielégítésnél a lányok műpéniszre is csúsztathatják. Arról sem csúszik le. Igazán strapabíró. Mind 5-6 szori kipróbálásával meg voltunk elégedve.
Síkosítóval és a nélkül is kellemes viselet. Nem csak húsvétra ideális. Sok pár már kipróbálta stílusos használatát. Megéri akár most bemenni érte a szexshop üzletbe, vagy gyorsan megrendelni az Intim Center online sexshop webáruházában és csapni egy érzéki órát szinte akárhol. Tippünk: Szerezz be minél előbb a nyuszis péniszgyűrűből egyet, mert lehengerlő szexet ígér minden egyes bevetéskor!