Testbarát anyagból készülnek a legjobb szexkellékek

A segédeszközpiac számtalan szép és igényes darabot rejt, néhány még a kedvet is meghozza a használathoz.

Egymást érik az újabbnál újabb dizájn segédeszközök, amik formájukban már egyáltalán nem hasonlítanak azokhoz a darabokhoz, amelyek precízen, a legapróbb részletekig kopírozzák a férfitagot. A modern szexjátékok igényesek, testbarát alapanyagúak, az áruk pedig rendszerint borsos.
Az elegáns masszázsgép szakít a hagyományos segédeszközök formájával. A tenyérnyi gép alapanyaga testbarát szilikon, belsejében egy apró, de annál erősebb motor adja a vibrációt. Az erotikus szerkezet testbarát, vezérlése három gombbal megoldható, hat különböző üzemmódot lehet kiválasztani rajta. Feltöltés esetén 4 órán át folyamatosan üzemel.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!