Terhes lehet az anális szextől?

Szinte minden férfi álmodik arról, hogy anális szexet folytat a párjával. A legtöbb nő azonban megtagadja, félve a kellemetlenségektől, sérülésektől vagy terhességtől. Akár több éves együttélés után is megtarthatja intim életében a szenvedélyt és az újdonságot, hiszen az anális szex a legalkalmasabb erre.

Az előzetes előkészítés és kenés segítségével a kényelmetlenség és a sérülések könnyen megelőzhetők, de a terhesség kérdése nagy kétségeket vet fel.

Több ellentmondó vélemény is van, ezért beszéljünk erről! Mielőtt válaszolna arra a kérdésre, hogy lehetséges-e teherbe esni anális szex alatt vagy után, meg kell vizsgálnia a megtermékenyítés és a fogantatás pillanatát. A megtermékenyítés azután következik be, hogy a sperma bejutott a nő méhébe és petefészkéibe. Ezt közvetlenül a hüvelyen keresztül lehet elvégezni.

Így azután, hogy egy férfi behelyezi a péniszét a végbélnyílásodba, és stimulálni kezdi a magömlés kezdetéig, elméletileg a fogamzás nem következhet be. Vannak azonban olyan esetek, amelyek az ellenkezőjét sugallják. Hogyan lehetséges ez?

Számos lehetséges körülmény azonosítható, amelyek kiválthatják a terhességet.

A fogamzásgátlók nélkül végzett anális szex befejezése után a sperma kiáramolhat a végbélnyílásból. Ennek eredményeképpen a spermiumok bejuthatnak a hüvelyi területre, valamint a nagyajkakhoz és a szeméremajkakhoz. Sőt, a fogamzás valószínűsége jelentősen megnő, ha közvetlenül az anális szex után a partner ujjaival vagy péniszével elkezdi stimulálni a hüvelyt.
Annak érdekében, hogy megvédje magát a nem tervezett terhességtől, feltétlenül kenőanyagot és anális óvszert kell használni az anális szex során. A kenés nem csak fokozza a kellemes érzéseket, hanem megvéd az esetleges sérüléstől és repedéstől. Az anális óvszerek pedig, amelyek falvastagsága megnövekedett a klasszikus fogamzásgátlókhoz képest, megakadályozzák a magfolyadék szivárgását a végbélnyílásból a szex után.

Néhány nőnek van egy anatómiai jellemzője, nevezetesen egy kis nyílás (fistula), amely összeköti a végbélt és a hüvelyt. Ez a patológia rendkívül ritka, általában műtétekhez, mechanikai sérülésekhez vagy szüléshez kapcsolódik. Ezért védtelen anális szex esetén a spermiumok bejuthatnak a női nemi szervekbe. Ha aggódik amiatt, hogy lehetséges -e teherbe esni anális szex útján, akkor csak használjon óvszert és speciális kenőanyagot minden anális érintkezésnél! Ez lehetővé teszi, hogy csak a kapott örömre koncentráljon, és ne aggódjon a lehetséges következmények miatt.
Azt is fontos megjegyezni, hogy az ovuláció során nő a terhesség kockázata. Az ovuláció alatt azokat a napokat értjük, amelyek során az érett petesejt elhagyja a tüszőt, ami megkönnyíti a spermával való találkozását. Ezért, ha nem tervez terhességet, akkor manapság nagyon óvatosnak kell lennie, hogy ne hanyagolja el a fogamzásgátlók használatát.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő anális szexjáték terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha anál vibrátor és férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Ne feledje, hogy az anális szex során nemcsak azon kell aggódnia, hogy teherbe eshet -e anális szex közben, hanem a különféle nemi úton terjedő betegségek, fertőzések, valamint a női pénisz és végbél sérüléseinek kockázatától is tartani kell!

Annak érdekében, hogy a szexuális kapcsolat sok örömet okozzon, előre gondoskodnia kell róla! Legyen óvatos a társválasztásnál, előzetesen készítse elő a végbélnyílását úgy, hogy először az ujjaival, majd csak a péniszével stimulálja!

És feltétlenül vegyen speciális kenőanyagot, mert a végbélnyíláson nincs fiziológiailag biztosított olyan váladék felszabadulása, amely elősegíti a férfi tag bejutását.

A síkosítót és az anális óvszert az INTIM CENTER oldalon, egy erotikus áruházban vásárolhatja meg.