Táskában szexi bugyi, hátha lesz egy kósza numera

A szexre bármikor kapható egy szingli ribanc, és nem kell sokat várni rá. Az egyedülállók tudják, hogy az Intim Center Szexshopban különleges szexi bugyikat kapni. A szinglik közel fele mindig tart a táskájában egy szexi alsóneműt. Szükség esetére… Egy angol fehérneműgyártó megbízásából készült felmérés kiderítette, hogy a szingli nők 43 százalékának táskájában az alapfelszerelések közé tartozik egy szexi fehérnemű, melyet „éles helyzetben” gyorsan át tud venni.

A válaszadók 60 százaléka elismerte, hogy a hétköznapokban leginkább kényelmi vagy alakformáló fehérneműt hord, ezt azonban nem szívesen mutogatná még állandó partnerének sem. A megkérdezett férfiak 40 százaléka ugyanakkor úgy nyilatkozott, nem zavarja, ha tartós vagy akár alkalmi partnere alakformáló fehérneműt hord.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!