Találkozás szadómazó vágyaimmal, mint s/m szajha

Építész technikusi iskola utolsó évének első napján már ültünk a terembe mikor a tanárral együtt bejött Pisti magas jóképű izmos fiú volt. Kissé kopottas ruha és egy kitaposott cipő díszelgett rajta. Nekem rögtön tetszett nem zavart a kopottas ruhája sem a széttaposott cipője. Bemutatta a tanár és elmondta, hogy egy másik suliból került ide mivel idehelyezték állami gondozásba. Majd leültette mellém mivel csak itt volt hely.

Az osztály társim már az első szünetben cikizték a csórósága miatt és a miatt is, hogy állami gondozott cigány. Eléggé kiborult még azt is meg említették milyen mázlija van, mert az osztálymenő kő gazdag csaja mellett ülhet, aki ráadásul tavaly simán nyerte az iskola szépe versenyt. Vissza se akart ülni mellém, de mivel másutt nem volt hely így kénytelen volt. Második szünetben akartam kicsit beszélgetni vele, de elvonult az udvar egyik félre eső zugába ott sírt.

Miért nem hagysz békén? Te is meg akarsz alázni? Nem akarlak megalázni. Te vagy az osztálymenő csaja kő gazdag is vagy szép is vagy. a szüleim gazdagok nem én nekem épp úgy végig kellet dolgoznom a nyarat, mint nagyon sok gyereknek ráadásul segédmunkás voltam egész nyáron apu cégénél. Nehogy elgondold, hogy kivételeztek velem. Úgy meg fingattak, mint annak a rendje persze nem én hordom a téglát vagy a betont, de egyedül kelet takarítanom az egész építkezésen. Ráadásul én még fizut sem kapok. Anyuék meg épp úgy gyivisek voltak min te anyu is apu is mindkettőjüknek meghaltak a szüleik ott szerettek egymásba. Nekem te ne sajnáltasd magad.

Pisti se köpni se nyelni nem tudott a meglepetéstől, de innét egyre többet beszélgetünk én egyre szerelmesebb lettem belé. Éjszakánként arra ébredtem, hogy csapzott vagyok, az izzadságtól miközben álmomba vele csókolózom, majd gyengéden szeretkezünk. Bár még nem voltam fiúval nem tartottam lényegesnek a szüzességem elvesztését. Viszont nagyon be tudtam indulni a gondolatra, hogy vele vagyok ilyenkor rendszeresen magamhoz nyúltam. A szüleimnek nagyon sokat beszéltem Pistiről tudták ő korrepetál matekból és semmi bajuk nem volt a származásával se. Anyu látta rajtam, hogy szerelmes vagyok belé. Miért nem itthon segít az a fiú neked a tanulni?

Félve jött el, de kellemesen csalódott. Egyik alkalommal épp a szobámba voltunk mikor úgy döntöttem tudtára adom mit is érzek. Megcsókoltam kissé meglepődött, de viszonozta. Eltelt fél év szüleimnek semmi kifogásuk nem volt a kapcsolatunk ellen. Sőt három hónappal előtte anyu egy diszkrét óvszeres dobozt csempészett a fiókomba egy kis levéllel” kislányom én nem szabhatom, meg neked mikor mit tegyél, de légy szíves ne feletkezél meg a biztonságról szeretlek anyu”.Természetesen a pettingen már rég túl voltunk mikor egy hétvégén megtörtént gyönyörű volt nagyon figyelt rám ugyan nem jutottam a csúcsra, de ez nem erről szólt. Annál inkább a későbbiekben a főiskolát már úgy kezdtük, hogy Pistivel együtt éltünk boldogok voltunk együtt és ez a szüleimnek is boldogságot okozott Nyárra volt kitűzve az esküvőnk vizsgák után szültem mega kislányunkat, akivel három hónapos terhes voltam Apu nagyon szerette Pistit épp úgy, mint anyu egy építkezést mentek ellenőrizni, amikor megtörtént a tragédia. Apu rosszul lett vezetés közben és egy kamion alá rohantak. Egy perc alatt dőlt romokba az életem. Hosszú út vezetett ki, míg teljesen magamhoz tudtam térni a tragédiából, de tovább vittem a családi céget, de tudtam nem adhatom fel hisz apu élete volt a cég és a hasamba volt egy kis élet a vőlegényemtől. Megszültem a kislányom elköltöztem a családi házunkból levizsgáztam és belevetettem magam a munkába. A vállalkozás nagyobb volt, mint valaha.

Felvettem egy főállású gyerekfelügyelőt. Látszólag minden rendbe ment, de belül haldokoltam. Három éve nem volt pasi az életembe és nem is kívántam senkit, sőt a szex is csak nagyon ritkán fordult meg a fejembe. De olyankor meg bűntudatom támadt hisz Pisti már nem él nekem miként lehet vágyam. Csak a pici lányom és a cég volt az életem. Egyik éjjel ismét csapzottan ébredtem vissza álmodtam a szeretkezésem Pistivel csupa pina szaft voltam. Imádtam, amikor Pisti bekötötte a szemem érzékien cirógatott majd kikötözött az ágyhoz és nagyon gyengéden magáévá tett. A másik kedvencem az volt, amikor a térdére fektetett és eljátszottuk, hogy rossz kislány voltam ezért megbüntet. Megijedtem a saját vágyaimtól hisz nem akart múlni felkeltem elővettem a kedvenc vibrátorom, amit még együtt vettünk bekötöttem a szemem és masztiztam.

Hihetetlen jól esett és nem volt lelki ismeretfurdalásom. Rájöttem nem élhetek, úgy örökké gyászolok, habár férjnek nem kell senki, de a szexet kívánom. Arra is rájöttem, hogy a bdsm az, ami nagyon bejön kerestem ilyen tartalmú oldalakat a neten és hamarosan meg is ismerkedtem egy szimpatikus férfival. Három hónapig randiztunk ő elvesztette a feleségét, de neki nincs gyereke. Teljes őszinteséggel átbeszéltük mit is várunk a másiktól. Eljött a nagy nap éreztem kész vagyok, a kapcsolatra újból tudok szeretni egy férfit. Már reggel izgalomba voltam teljesen benedvesedtem így indultam a randira. Fél óra se telt bele és már is beparkoltam garázsába. Ő ott várt egy fekete kendő volt a kezébe. Szia, kedves. Szia és kiszálltam. Röpke csók után megfordított és bekötötte a szemem, kezeim szorosan összekötözte bevezetett a hálószobába.

Felkészültél? Igen ezt akarom. Letérdeltetett és a farkát a számba adta. Szopjál szolga. Én élvezettel vettem be nagyon szép alakú farka van minden mozdulatot élveztem. Kisvártatva felállított levetkőztetett az ágyra fektetett és kikötözött. Nagyon érzékien kényeztetett egymás után jutatott a csúcsra. Majd hasra fordított és alaposan elverte a seggem egy korbáccsal. Visítottam, de nagyon jól esett. Mindjárt teszek róla, hogy ne visítozz itt nekem azzal, tiszta zsebkendővel teletömte a szám s leragasztotta. Majd érzékien magáévá tett így háturól.

Egész hétvégén szadizott rengeteget szeretkeztünk remegett a testem a gyönyörtől. Természetesen nem csak a szex játszott szerepet a kapcsolatunkban elmentünk hármasba kirándulni Egy év elteltével a kislányom a maga gyermeki módján döntött. Anya te és Tibi szeretitek, egymást miért megy, Tibi haza miért nem marad velünk, tudom apu nincs már, de én szeretném Tibit apukámnak. Összeházasodtunk és elmúlt a gyász mindannyian boldogok vagyunk.