Szokatlan betörés egy szexboltban

Az eset egy amerikai üzletben történt, ahol a rabló hozzá se nyúlt a pénztárgéphez. Kizárólag egy szexuális segédeszköz érdekelte. A történteket a bolt biztonsági kamerái rögzítették.
Furamód a betőrő először egy kerti locsolóslag végével próbálta meg betörni a szexbolt üvegajtaját. Ezután keresett magának az utcán egy nagyobb követ, amelyet többször is nekihajított az üvegnek, de hiába, a nehéz kő is visszapattant. Ezért végül az ősi módszerhez folyamodott, és egyszerűen berúgta az ajtót.
Miután bejutott, céltudatosan odarohant az egyik polchoz, majd leemelt róla valamit, és elrohant. A pénz egyáltalán nem érdekelte, mert a kasszának még a közelébe se ment. Az ellopott szexuális segédeszközt a bolt tulajdonosa és a rendőrök nem nevezték meg, csupán annyit közöltek róla, hogy több mint 100 dollárba kerül. Az ismeretlen férfi ellen rablás címén indítottak eljárást. Érdekesség, hogy a szexbolt egyik dolgozója úgy vélte: a tolvaj hasonlít egy férfira, aki néhány nappal korábban érdeklődött azután az árucikk után, amit a rablásban elvittek.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!