Szexuális segédeszközök

Egy szexi ruhát szerettem volna barátnőmnek vásárolni és érdekesebbnél érdekesebb dolgokra bukkantam a netet böngészve – gondoltam megosztom veletek is, mert mindenféle extrém dolgot lehet már vásárolni.

Természetesen gondolom nem nejlonzacsiban érkezik a küldemény, mikor megrendeled ajándékba a legnagyobb anális tágítót a csajodnak, magadnak pedig a szopóálarcot bőrből bazi nagy szöges csatokkal. A csomagolás és a szállítás diszkrét és feladónév nélküli. Sokaknak kínos lehetne, hogy a postás röhög a csomag tartalma, műfasz kötelezően feltüntetendő szakmai részen. Egészen elképesztő már a hazai kínálat is, de legjobb egy szexüzletben személyesen vásárolni, ahol megfoghatjuk, és a valódi méreteit érzékelhetjük a szexkellékeknek. Egy szexshopban műöklöt, műlábat és természetesen mindenféle akár egész alakos pornószínésznő másolatokat is vásárolhatunk… A videós teljes bejegyzést itt olvashatod


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!