Szexuális baleset, per lett a vibrátorból

Miután egy amerikai asszony kórházba került egy szexuális baleset következtében, ami segédeszközzel kapcsolatos, és beperelte a gyártót.
Az Egyesült Államokban lévő Yreka városkában lakó April Bonjuor és barátja még tavaly döntöttek úgy, hogy kipróbálnak egy vibrátort. Az aktus közben azonban az asszony azt vette észre, hogy valami nagyon nem stimmel. “Használat közben éles fájdalmat éreztem a hüvelyemben” – mondta a nő. Barátja eltávolította a vibrátort, ami teljesen véres volt.
Bonjuor először arra gondolt, hogy megjöhetett neki, ezután azonban mást, a megszokottaktól eltérő dolgot tapasztalt. Nem állt el a vérzés és olyan állapotba került, amikor már kezdte elveszíteni az öntudatát. “Felébresztettem a fiamat, hogy menjünk be együtt a kórházba. Megrémültem, mert őszintén azt hitte, hogy meg is halhatok.”
A kórházba érve stabilizálták az állapotát, kapott vért és szerencsére már jól van. Az eset után megpróbált némi pénzt kicsikarni a vibrátort gyártó cégtől, de ők elutasították. A Pipedreams nevű cég szlogenje egyébként a következő: “Nem orgazmust okozunk, hanem jobbá tesszük azt”.