Szextermék vásárlás kényelmesen, melyiket választanád?

Az Intim Center szexshop üzlete több átvételi lehetőséget is kínál. Megrendelt termékeit akár személyesen a budapesti üzletben V. ker, Károly krt. 14, házhoz szállítással, vagy Postapontokon is átveheti. Az üzlet nyitva minden nap, hétköznap 9-20 óráig, hétvégente 9-18 óráig.
Persze ha legjobb szexshop érdekel, akkor ez egy kicsit szubjektív, itt vannak a budapesti szexshopok, nézhetsz másikat is.

(Figyelem: A termék megrendelésénél mindenképp adja meg a szállítási címet, szállítási pont esetén az önnek kényelmes átvételi-pont címét válassza ki!) A webshopban regisztráció nélkül is tud rendelni, így nincs bonyolult előkészület, csak gyors rendelés. És ne feledje, bankkártyával és utánvétellel is tudja rendezni az összeget!

szexshop_intim_center_bp

Megkérdeztünk egy-egy gyakori vásárlót, ők hogyan szeretnek vásárolni az Intim Center online webáruházában. Ezeket a válaszokat kaptuk:

  • “Én kényelmes típus vagyok, tehát csakis a házhoz rendelés az ami szóba jöhet. A futár igenis hozza hozzám a terméket, és intézzük ezt olyan gyorsan ahogyan csak lehetséges. Ha az Intim Centerből vásárolok DPD futárral hozatom. A csomag mindig diszkrét. A díjat utánvétellel egyszerűen rendezem az átvételkor.”
  • “Az Intim Center szexshop felületén vásárolva a közeli OMV benzinkúthoz szoktam kérni a csomagomat, mert oda bármikor be tudok ugrani érte. A munkámból kifolyólag nemigen tartozkodom egy helyen, és ha már szexi meglepetéseket rendelek, nem szívesen adom azt más kezébe. Azt én szeretem először kinyitni, és úgy meglepetést okozni páromnak.”
  • “Eddigi rendeléseim során a postai szolgáltatást vettem igénybe, de most lehet áttérek a futáros csomagszállításra. Ki is próbálom és rendelek gyorsan magamnak egy P6 feromonos parfümöt.”
  • “Párommal közösen szoktuk átnézni a sexshop újdonságait, és mindig akkor döntjük el, hogy melyikünk veszi át a csomagot. A megrendeléskor a terméktől függően választjuk a személyes átvételt, vagy a házhoz szállítást. A szexi fehérneműt szeretem magam látni, felpróbálni, és van néhány eszköz is, amit előbb alaposan meg kell néznünk, hogy jót válasszunk. Persze ami bevált, az bevált. Havonta általában két rendelésből egy biztosan házhoz érkezik.”
  • “Általában szeretem ha sok különböző választásom van. Ezért én mind az Intim Center weboldalán, mind más oldalakon a Pick-Pack pontos kiszállítást szoktam választani. Megjelölöm éppen melyik bolt szimpatikus és már robogok is az áruért amikor megkapom az értesítőt. Számomra ez ideális. Van ahol éjjel-nappal is át tudom venni a csomagot.”
  • “Én ha kinézek valamit egy online sex webshopban, nekem azonnal kell.  Megnézem, hogy hol az üzlet, nézem a nyitvatartást, és már megyek is érte. A Budapesti szexshop üzletekből, csak az Intim Center van minden nap nyitva, és mindig minden van raktáron.”

Titoktartás Szexüzletünk 100% -os garanciát nyújt arra, hogy névtelenségét bizalmasan kezeljük. Minimális információra van szükségünk a megrendelés leadásához. Az összes megrendelést csak átlátszatlan csomagolásban, jelöletlenül szállítjuk nincs szexbolt vagy céglogó. Az ügyfél minden személyes információja csak nekünk áll rendelkezésre. A szexboltunk ügyfeleivel kapcsolatos információk harmadik feleknek történő továbbítása kizárt!

Gyors szállítás Szexüzletünk futárral, postai úton, és más, az Ön számára legkényelmesebb módszerekkel szállít megrendeléseket. Az árukat ingyen átveheti az Astoria metróállomás közelében található szexboltunkban.

Kényelmes fizetési módok Ha szexboltunkban rendelsz, akkor fizetsz az árukért, ahogyan neked kényelmes. Szexbolt szolgáltatásaink fizetési módjai: készpénzfizetés az üzletben; hitel kártyával történő fizetés a webshopban vagy az üzletben.

Minőség Szexüzletünk csak megbízható intim termékek gyártókkal és beszállítókkal működik együtt. A szexboltunkban értékesített összes termék megfelelt a szükséges tanúsításnak. Van egy minőségi szintünk, amely alá nem megyünk.

Óriási választék Az online szexboltban több tízezer név található játékokról és fehérneműkről, szexpatikai termékekből, kiegészítőkről és eszközökről a szerepjátékokhoz. Nálunk megvásárolhatja a legújabb játékokat, amelyek más szexboltokban még nem kaphatók! Itt van Budapest legnagyobb szexshopja, gyere és válassz!