Szexshopot raboltak ki fényes nappal

Ismeretlen elkövető rabolt ki egy pozsonyi szexshopot március 24-én, csütörtökön a délelőtti órákban.

Az intim shopban a rablás ideje alatt nem tartózkodott ügyfél, az 50 év körüli, 190 centiméter magas férfi közel 100 ezer forintnak megfelelő eurót vitt el – írja az ujszo.com.
A rablás során személyi sérülés nem történt, az elkövető kék farmert, és világos színű kabátot viselt, a fején piros sapka és napszemüveg volt – olvasható a portálon. Forrás: Stop.hu


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!