Szexshopot használt pénzmosásra a pap

A pap sokszor nőnek is öltözött és kristálymet drogot árult. Több köze volt egy szexshophoz és a kábítószerekhez, mint a szent élethez.

pap-lanyt-keres

A papról még korábban derült ki, hogy kristályos metamfetaminnal kereskedett, és szerette a szexet. Egyéb gyarló szokásairól csak később szerzett tudomást az egyház és a rendőrség. Kevin Wallin, papoktól szokatlan módón egy szexshopot használt pénzmosásra, ahol a kábítószer kereskedelemből szerzett vagyonát tisztába tehette.
Különös viselkedése hamar feltűnt a Cunnecticutban lévő St. Augustine templom híveinek, de korábban egyikük sem gondolta, hogy szent emberük szívesen visel női ruhát és különösen szeret ezekben üzekedni.
A csak „Met uramnak” becézett pásztornak fel kellett hagynia szentségtelen időtöltéseivel, mivel egy kaliforniai kábítószer szállítmány elfogása kapcsán fény derült titkaira.
Wallint több mint tíz éves büntetésre ítélték, ami ellen fellebbezett. A kedvenc időtöltéseiknek túl sokat áldozó férfi próbálja elérni, hogy ítéletet enyhítsék négy év letöltendőre és ötszáz óra közmunkára.