Szexshopban vevő is voltam és dolgoztam is

Több szexshopost kérdeztem, és a vezetőtől megtudtam, előnyben részesítik azokat a jelentkezőket, akik érdeklődnek a szextermékipar iránt. Ezen üzletek alkalmazottai közül néhány nagyon érdekes szexuális életet él. Például a saját forrásomból megtudtam, hogy a helyi BDSM-körökben ismert hölgy dolgozik az egyik megyeszékhelyi szexboltban. A lány megtalálja az úgynevezett rabszolgákat a közösségi hálózatokon.

Egy morális és fizikai megaláztatás órákat vesz igénybe. Ezenkívül a férfiak a mindennapi életben engedelmeskednek neki: takarítják a házat, pénzt adnak és kávét hoznak, bárhol is van. A rabszolgák elviselik a megaláztatást és élvezik. Megyei lakosok, akik karriert építettek és anyagilag biztonságban vannak. Kevesen tudnak egy ilyen lány hobbiról, mert a szexshop eladók kilencven százaléka hétköznapi életben jó feleség és gondos anya.  A teljes szexshopban dolgoztam cikket itt olvashatod el.

  • A koronavírus-járvány hátterében a magyarok felnőtt termékeket kezdtek vásárolni. Óvszereket, síkosítókat, szexuális játékokat és kellékeket a szerepjátékokhoz. Például a szexi jelmezek és erotikus ruhák iránti kereslet többször megnőtt. A magyarok így készülnek fel az önszigetelő életre.
    Az intim cikkek piacán az eladások csúcsa hagyományosan a Valentin-napra és más ünnepekre esik, de mostanában a szexbolti személyes vásárlások a felére estek le.
    – Ez nyilvánvalóan annak a tendenciának köszönhető, hogy a koronavírus és a vírusos megbetegedések megelőzése miatt csökken a nyilvános helyek látogatása és a társas tevékenységek – mondta az INTIM CENTER vezetője.

Honnan tudhatja, hogy mikor kell elmenni egy szexboltba játékokért? Van egy egyszerű teszt. A pár kérdés világossá teszi, hogy kiegészítőkre már szükség van. Ha őszintén megválaszoljuk őket, világos lesz, hogyan lehet ideális az intim életed.

Szüksége van szexuális eszközökre?

Hogyan kell elvégezni a tesztet? Csak olvassa el a kérdést, és adja meg válaszát, mielőtt tanulmányozza a szakértő észrevételeit.

Elégedett a nemiség minőségével?
Ha a válasz igen. Ha elégedett a szex mennyiségével és minőségével, akkor nem kell szexjátékot vásárolnia. Általában egy új kapcsolatban minden jól megy kiegészítők nélkül, és valami extra használata nem szükséges.
Ha a válasz nemleges. Ha valami nem felel meg neked, akkor világosan meg kell értened, mi az. Az elégedetlenség érzése különféle okokból merül fel. Közülük sok megoldható a rendelkezésre álló eszközök segítségével. Például, ha kevés a szex, akkor a jó minőségű maszturbáció enyhíti a stresszt, ha a szex unalmas, akkor kísérletezhet szerepjáték-jelmezekkel vagy vibrátorokkal .

Minden alkalommal előfordul-e orgazmus az intimitás alatt?
Ha a válasz igen. A rendszeres „ízletes” döntők nagyszerűek. És ha állandóak, akkor nem szükséges valami további stimulust keresni. Bár stimuláló krémekkel az érzések még nagyobbak lehetnek.
Ha a válasz nemleges. Minőségi játékok esetén az orgazmus mindig megtörténik. Vannak olyan stimulánsok is, amelyek garantálják a női orgazmust . És ha örömet akar, válasszon egy játékot. Kiegészíti a párok szexét, hatékonyabbá teszi.

Szeretne nagyobb örömet szerezni szex közben?
Ha a válasz igen. Kell még izgalom? Szeretné megtapasztalni a legerősebb orgazmusokat? Van olyan érzésed, hogy minden valahogy nem ismert? Akkor ki kell próbálnia valami újat. Érdemes izgalmas krémekkel kezdeni , ezek aktiválják az erogén zónákat, új választ adnak. Az erogén zónák simogatásához érdemes hozzáadni vibrátorokat is. Az egyszerű cselekvések javítják az élményt.
Ha a válasz nemleges. Ha minden megfelel Önnek, nincs szükség további kiegészítőkre.

Vannak olyan fantáziák, amelyek még nem valósultak meg?
Ha a válasz igen. Az új dolgok kipróbálásának vágya a legtöbb emberben jellemző. És rendben van, ha álmokban kísérletezel. De minden vágyat mégis érdemes teljesíteni az életben. És szinte bármilyen forgatókönyvet kipróbálhat a hálószobájában. Nem játékok, hanem jelmezek és kiegészítők fognak segíteni. Minden megtalálható egy szexboltban: a harisnyától a gegig.
Ha a válasz nemleges. Ha már minden álmát megvalósította, akkor gyakran látogatja a felnőttek boltját. És mindig örülünk, hogy láttalak.

Gondolatok vannak arról, hogy az élet unalmassá válik?
Ha a válasz igen. Ha az élet unalmas, akkor nincsenek érzelmek, elsősorban a kapcsolatban. Nincs olyan partner, aki örömet szerezzen. Vagy a dolgok túl kiszámíthatóvá váltak a körülötted élőkkel. Idővel az állapot csak rosszabb lesz, és sürgősen tenni kell valamit. Érdemes pihenni, nyaralni, és diverzifikálni a nemi életét is. A rendszeres élvezet és kísérletezés visszahozza az élettel teli élet érzését. Ebben pedig kiváló minőségű szex játékok segítenek.
Ha a válasz nemleges. Ha minden rendben van az életben, ha minden érdekes, ez jó jel. Ilyen helyzetben a szexboltba járás csak óvszereket és kenőanyagokat jelent, amelyek kellemes és biztonságos szexet tesznek a szexre. Szexuális játékok még nem szükségesek.

Miután megválaszolta mind a kérdéseket, és megtudta a válaszokat, pontosan tudja, miért kellene felnőtt boltba mennie. Van akii a teszt után megvesz egy nővér jelmezt vagy az első csiklóizgatót, valaki rezgő stimulátort, amely garantálja az orgazmust.

Tudja, hogy a szexbolt olyan üzlet, amely javítja életminőségét. És ennek meglátogatása mindenki számára hasznos! Termékeink vannak pároknak, egyedülálló embereknek. És mindannyian fényesebbé és érdekesebbé teszik az életet.