Szexshopba vitte a tanítványait

A pornó videók szigorúan tilosak voltak a diákok számára a látogatás alatt, de nem lehet tudni, hogy megszegtek-e bármilyen szabályt. Az oktatási szóvivő szerint szerint:
– Ezt senki nem gondolhatta komolyan, hogy az üzlet látogatása jó ötlet.
– Amit láttam az utunk során, azt hiszem, az csodálatos volt. A gyerekek mindenféle szégyenérzet és félelem nélkül, nyíltan tudtak kérdezni és beszélni a szexről az ott dolgozókkal – nyilatkozota az iskola igazgatója az esetről.

A felvilágosító óra keretein belül fogtak a tanárok egy kupac diákot és irányba vették a szexshopot. A szülők kevésbé…

Posted by Intim Center on 2015. július 10.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!