Szexshop arca lett a gyönyörű színésznő

Tény, hogy Scarlett Johansson rendkívül szexi. Az viszont már más kérdés, hogy mindezt egy témába vágó butik arcaként is szeretné-e hirdetni…
Kaliforniában, nem messze a mexikói határtól, van egy Calexico nevezetű város, melynek hatalmas szex szupermarkete a népszerű színésznőt választotta saját arcául. Mindezt persze Johansson megkérdezése nélkül tették. Még a cég névjegykártyáin is Scarlett fülledten erotikus fotója díszeleg. Szintén az ő képeit veszik körül a különféle szexuális játékok, segédeszközök, krémek és egyéb termékek.

Miután megkérdezték minderről a bolt vezetőjét, ő ártatlannak vallotta magát. Mint mondta, fogalma sem volt az egyezőségről, ők pusztán egy olyan designt rendeltek, melyen egy szexi lány látható.
“Ha belegondolok, mennyi új mexikói rajongót szerezhettek nekem ezzel…” – kommentálta nevetve a történteket a színésznő.
Nem ez az első eset, hogy Scarlett képeit nem a célnak megfelelően használják. Legutóbb a mobilját hekkelte meg egy – azóta már rács mögé került – férfi, s a telefonon található meztelen képek fénysebességgel hódították meg az egész internetet. De Johansson akkor sem vesztette el humorérzékét, s mindössze annyit fűzött az általa készített fürdőszobai képekhez, hogy “ismerem a legfotogénebb oldalamat” – írja a Stop.hu


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!