Szexpláza Angliában

szexmunkasnok_a_szexplazabanBritney Spears egy bűvös italt vásárolt, amitõl könnyebb teherbe esni… Megnyitotta kapuit a világ elsõ szex-bevásárlóközpontja Angliában. Az érdeklõdõk hatezer négyzetméteren válogathatnak a különbözõ erotikus játékok és kiegészítõk közül. A plázát világsztárok is látogatják.
Larry Flynt, a Hustler magazin és számos televíziós showmûsor után ezúttal egy plázával kívánja a szabad szexet hirdetni és provokálni a világot. A pornókirály bevásárlóközpontja hatezer négyzetméteren kínálja a legkülönfélébb játékszereket, szexuális kiegészítõket, fehérnemûket és egyéb kellékeket.Az áruház hatalmas reklámkampányának arca egy brit származású szupermodell, a Hustler címlaplánya. A csinos, dúskeblû hölgy a plázában kapható fehérnemûket, kombinékat és hálóingeket népszerûsíti. A hírveréshez nem csupán a vitathatatlanul szexis ruhadarabok és különleges kiegészítõk járulnak hozzá, hanem a világsztárok is, akik rögtön az elsõ napokban felkeresték az áruházat.
Britney Spears nászútja elõtt termékenységet fokozó italt vásárolt, a hírek szerint a pophercegnõ mindent elkövet, hogy teherbe essen férjétõl, Kevin Federline-tól.
Rachel Hunter és Geri Haliwell szexis fehérnemûket válogatott magának, míg a milliárdos botrányhõsnõ, Paris Hilton néhány igencsak meghökkentõ játékszerrel, köztük egy jókora vibrátorral tért haza.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!