Szexkellékek otthon

szemtakaroKellemes rezgések – Az elektromos fogkefe a mindenkori legkitartóbb vibrátor, csak aztán gondosan vigyázzatok rá! Először is a puha, sima szélét tedd a szeméremajkaihoz és kezdd el ingerelni! Másik hatalmas előnye, hogy nem úgy néz ki, mint egy vibrátor, így a kellemetlen pillanatokat is el lehet kerülni, ha valaki megtalálná.
Csók és smink – Pirosabb arcra ne nagyon számíts a sminkkészletétől, sok nyögésre viszont annál inkább. A legjobb cucc az arcpirosító ecset, mivel méretre azok a legnagyobbak. Húzd végig a testének azon részein, ahol a legvékonyabb a bőr, mivel azok a legérzékenyebbek is egyben. A nyaka és a belső combja tuti helyek. Ettől kellőképpen ki fog pirosodni.
Vak ember blöfföl – A legközelebbi bevásárlásnál nyugodtan dobj bele egy szemfedőt a kosaratokba. A letakart szemű ’Találd ki, hogy mi következik!’ játék elnyújthatja az előjátékot és sokkal jobban felizgathatja. Ha pedig legtöbbször kerüli a világosban való szeretkezést, akkor viszont húzd fel te a szemfedőt, így mindenféle gátlás és félelem nélkül adhatja át magát az élvezeteknek.
A harisnya előnye – A drogériákban mindig nagyon sokféle harisnyát árulnak és mivel az áruk sem vészes lazán letépheted róla, miközben a lába között kalandozol. Ha ő inkább vetkőzni szeret és nem beöltözni, akkor nyugodtan használjátok őket a fémbilincs helyett egy kis megkötözésre. Elég puhák ahhoz, hogy ne sértse meg a csuklóját és kevésbé kelt félelmet, mint a bilincs vagy a ragasztószalag.
Ha különleges, csak erre a célra gyártott kelléket keresel, akkor az Intim Center Szexshop a te helyed.