Szexbabát vesznek férjüknek a kínai nők!

Az Intimcenter szexshopban kapható szexbabákat általában önkielégítés céljára viszik fériak. Pornós cégek is vásárolnak guminőt forgatásokhoz. Vicces ajándéknak vagy erotikus dekorációnak  is vásárolják. Egy vendéglátós a diszkójába vett szexbabákat az illemhelyre. A női toalettbe fiúbabákat a férfi wc-be női gumibabákat. A plafonra rakatta fel, ami 4 méter magas. Na gondolhatjátok meddig maradtak ott, hiába a 4 méteres magasság, használatba lettek véve…

szexbaba-lanyok

Szexbabákkal lepik meg férjüket a kínai nők! Ha már úgy érzik, túl öregek a szexuális élethez, vagy csak nincs többé kedvük hozzá, játékbabával elégítik ki férjük vágyait a Kínai feleségek… Szóval szexbabákkal lepik meg férjüket a kínai nők!Ha már úgy érzik, túl öregek a szexuális élethez.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!