A szexbabák fáradhatatlan férfi kielégítők

Szexbabák az egyik legnépszerűbb termékek a szexboltokban. Több tucat érdekes modellünk van a különböző kérésekkel rendelkező felhasználók számára. A weboldalunkon találhatók egyszerű modellek, amelyeket tréfából ajándékba vásárolnak, de reálisztikusabb szexbabák is vannak, amelyek képesek igazán kellemes érzést adni a tulajdonosának.

Alaptípusú szexbabák
Minél életszerűbb a szexbaba, annál drágább. Ezt a kidolgozott testrészei, a terhelhetősége, és az anyagok minősége határozza meg. Hagyományosan ezek a paraméterek a felnőtt babákat a következő kategóriákba sorolhatják:
Nyomtatott arcú babák. Ezek a legegyszerűbb lehetőségek, itt a test nem túl részletgazdag. Vannak testnyílások amik örömöt okoznak. Ezek a babák ellenállnak egy felnőtt férfi súlyának, könnyen felfújhatók vagy leereszthetők, de nem törekednek a tökéletes hasonlóságra.

Babák reális arccal. Ezeknek a szexbaba modellek gyönyörű frizurájuk van és jól rajzolt arcvonásaik. Gyakran találhatók szempillák, minőségi parókáka fejen. A felfúható babák könnyen tisztíthatók.

Szexbabák behelyezett nemi szervekkel. Ez a változat az, amit legkényelmesebb használni. A hüvely és az anus kivehető a testből. Szex után nem szükséges az egész babát mosni, elegendő a használt alkatrészek tisztítása.

Realisztikus szexbabák. A valósághű szexbabák úgy néznek ki, mint az igazi nők. Súlyuk eléri a 40 kg-ot, a kemény vázon a külső puha anyag hasonlít az emberi bőrre. Ezeken a modelleken nagy figyelmet fordítanak a test minden részének rajzolására: az orrtól a lábak ujjakig. De az ár ezen a szinten tízszer magasabb, mint a hagyományos felfújható babáknál.

Szexbabák gondozása
A legtöbb modellt tartós anyagokból készítenek, amelyek ellenállnak egy férfi testsúlyának, akár 140 kg-nak.

Használjon szexbabát kenőanyaggal!
Speciális kenőanyag kell, hogy a testnyílások csúszósak legyenek. Így elkerülhető a finom anyag szakadása és az ember bőr sérülése.
A baba mosása minden alkalmazás után ajánlott. Könnyebb megtenni, ha a baba felfújt állapotban van. Ezután át kell törölni egy törülközővel, és szobahőmérsékleten meg kell szárítani! Csak akkor érdemes leengedni, ha száraz.
Ha a felfújható szexbaba felszínén lyuk alakult ki, amelyen keresztül a levegő kiszökik, meg lehet javítani.

Vegyen egy szex babát ma a boltunkban! Szexboltunkban csak kiváló minőségű felfújható férfi babák! Minden termék minőségét gondosan ellenőrizzük. Szőkék, barnák, nagy vagy kis mellek mindig rendelkezésre állnak. Ideális választás saját részre, vagy ajándékba valakinek. Minden árut a lehető legrövidebb idő alatt szállíttat / posta vagy futár / az Intim Center szexshop az ország bármely részébe.

Az egyik legnépszerűbb szexjáték a babák

A siker fő oka a modellek és típusok sokasága minden ízléshez, valamint egy felejthetetlen lehetőség a sok kellemes érzés megszerzésére. Az anatómiai részletek pontos betartása és az intimitás öröme – ez a lány most csak a tiéd. Azt is érdemes megjegyezni, hogy az olcsó felnőtt szexbabák nagyszerű ajándékok.

Milyen szexbabát rendeljek?

A szexbabák ára közvetlenül függ a gyártótól, a minőségtől és a valósághűségtől. Mielőtt felfújható babát vásárol, döntse el a következőket:

Arc: Lehet nyomtatott vagy valósághű. A második esetben a szexjáték inkább egy igazi nőre hasonlít. Ezeknek a modelleknek gyakran valósághű parókája és még csillói is vannak.
Nemi szervek : lehetnek „beépítettek” vagy beépíthetők. A behelyezhető maszturbátorral ellátott felfújható baba használat után nem igényel teljes mosást – elég alaposan megtisztítani a használt részeket. Ha a játék elfárad, a maszturbátor könnyen kicserélhető egy másikra.
Típus: csak válassza ki a  lányt kedvére. Különböző formájú és megjelenésű babák széles választékát kínáljuk, könnyű lesz játékot választani titkos fétiseihez. Barna, szőke, nagy vagy kicsi mell? Ezt neked kell eldöntened.
A felfújható babák lehetnek gumiból vagy szilikonból. A szilikon szexjátékok drágábbak, de valósághűbbnek tűnnek, és garantáltan évekig kitartanak. Felhívjuk figyelmét, hogy a játék gondozást igényel. Használja a babát síkosítóval, hogy sok kellemes érzést szerezzen.

A felfújható babák akár 110 kilogramm súlyt is kibírnak, és normál levegővel fújják fel – használhat szivattyút. Ne felejtse el minden használat után kimosni a “felnőtt” babáját.

Nem tudja eldönteni, melyik gumibabát rendelje meg? Ezután lépjen kapcsolatba az Amur online áruház tanácsadóival – a menedzser segít a választásban, és értékes tanácsokat ad. Itt vásárolhat gumis szexbabát, miközben megőrzi névtelenségét.