Szexbaba szüzessége eladó, náluk megveheted a babát is

Egy klassz szexbaba szüzességére licitálnak a kéjencek. Elképesztően nagy az érdeklődést váltott ki egy brazil pornóoldal felhívása.

Az online bolt egyik szexbabája szüzességét bocsátotta árverésre. Több, mint 100 ezer dollárért kelhet el az a guminő, amelyiknek ártatlanságára licitálhatnak a férfiak – írja a Huffington Post. Az árverés pár nap alatt máris 105 ezer dollárig vitte fel az élettelen és érintetlen asszony árát.
A honlap szerint, aki március 31-ig a legmagasabb összeget ajánlja fel a baba szüzességéért értékes ajándékokat kép mellé. A szerencsés tulajdonos egy éjszakát tölthet új kedvesével egy São Pauló-i motelben, miután közösen elfogyasztottak egy exkluzív vacsorát.

real_doll_szexbaba

Amennyiben a nyertes külföldi, a cég fizeti kiutazását Brazíliába. Ezen kívül pedig a friss pár kap egy szexi fehérnemű szettet és természetesen egy kamerát, hogy első éjszakájuk minden pillanatát megörökíthessék.

A szexbaba használata

Kívánt esetben a baba könnyen öltöztethető erotikus fehérneműbe, szigorú üzleti ruhába, nővér, iskoláslány vagy pilóta jelmezébe. A játék előtt nem kell szégyellnie fantáziáit vagy szexuális irányultságát.
Az anyag sűrűségétől függően a szexbaba korlátozza a partner súlyát. A modell kiválasztásakor figyelmesen olvassa el az utasításokat, vagy kérdezze meg a tanácsadót annak jellemzőiről. Különösen nagy férfiaknak és nőknek kell barátot rendelniük.

Mielőtt erotikus játékba kezdene, feltétlenül használjon hidratáló síkosítót, mind a baba testére, mind a nemi szerveire. A vízbázisú kenőanyag minden bőrtípusra alkalmas, jól leöblíthető és nem hagy maradékot a ruhákon.
A szexbabának általában három nyílása van, amelyek a nő száját, hüvelyét és végbélnyílását képviselik. Stimulálja a nemi lyukakat, ahogy a képzelete sugallja. Bármilyen helyzetben hátrafelé mozoghat, beleértve a térd-könyök helyzetet is, a csábító karjai és lábai könnyen meghajlanak.

A baba maszturbátorának kialakítása zárható, vagy speciális szeleppel rendelkezik a spermiumok tisztítására. Ha a barátnője szája, hüvelye vagy feneke, akkor a cumizás nagyon elriasztja. A rendszeres óvszer használata segít elkerülni a baktériumok felhalmozódását.

A vízálló modellek alkalmasak a fürdőszobában, zuhanyzóban vagy jakuzziban való szórakoztatásra. De tilos a reális babák mosása. Higiéniájuk érdekében nedves ruhát, fertőtlenítő spray-t és speciális hintőport használnak, hogy megakadályozzák a finom cyberskin összetapadását és kiszáradását. Megfelelő gondossággal a szex sokáig örömmel fogadja a tulajdonosát. Ne hagyja a nyílt napsütésben és a fűtőberendezések közelében, háziállatok vagy gyermekek közelében.