Szexajándék Jennifer Lopeznek

Emlékezetes születésnapot tartott a napokban Jennifer Lopez. Az amerikai színésznőnek párja, Casper fergeteges bulit rendezett.
A szerelmesek J-Lo születésnapja alkalmából elutaztak az USA keleti partjára, hogy elbújjanak a kíváncsiskodók és a riporterek elől, köddé azonban nem válhattak. Így derült ki az is – egy lesifotós jóvoltából – hogy Casper igazán pikáns meglepetést szánt párjának.
A férfit ugyanis egy szexboltból látták kijönni, hóna alatt egy szépen becsomagolt dobozt szorongatott, amit minden bizonnyal ajándéknak szánt kedvesének. Forrás: Blikk

Rejtélyes ajándékkal készült Jennifer Lopez Ben Afflecknek

Az idei lesz Jennifer Lopez és Ben Affleck első közös karácsonya házaspárként. Házaspárként első közös karácsonyára készült Jennifer Lopez és Ben Affleck. A szerelmesek néhány héttel ezelőtt – a gyerekeik társaságában – már a fát is megvették, most pedig kiderült, hogy Jen további rejtélyes meglepetésekkel igyekszik szebbé tenni Ben számára az ünnepet.
Egy forrás szerint a karácsony egyébként is JLo kedvenc ünnepe, éppen ezért megtesz mindent, hogy még izgalmasabbá tegye ezt a különleges időszakot.

Ben és Jen a gyerekeik segítségével kiválasztottak és feldíszítettek egy hatalmas fát. A házuk ünnepi hangulatú, és pompásan néz ki a dekorációkkal és minden kivilágított. – árulta el a bennfentes.

Ami pedig az ajándékokat illeti: Lopez és Affleck egymásnak adott meglepetései bizonyára irigylésre méltóak, romantikusak és persze drágák lesznek. Jen állítólag már ki is választott néhány dolgot Ben számára, Ben pedig azt tervezi, hogy valami különleges és szentimentális dolokkal lepi meg a feleségét. Továbbá azt is tervezi, hogy gyönyörű ékszereket és néhány nagyobb meglepetést is átad neki.