Szexshop INTIM CENTER látogatás a budapesti üzletben

Ha felkészültél, hogy belépsz abba helyiségbe, ahol erotikus dolgok vannak az INTIM CENTER szexshop jó választás. Nem is gondolnád kintről, hogy milyen hatalmas a bolt. A vásárlóknak tetszik, hogy ilyen, mert ha mások is vannak bent, akik előtt esetleg zavarban lenne, simán átvonulhat a részbe, és legeltetheti a szemét a vitrinek kínálatán. Ilyen széles választékot, és ilyen árubőséget ritkán lát az ember.
Az eladók ugyanolyan természetességgel beszélgetnek velünk, figyelnek ránk, ajánlanak termékeket, mintha egy ruházati boltban vásárolnánk. Vagy még jobban. A beszélgetés közben egy-egy eszközhöz még különféle tanácsokat is ajándékba kapunk, hogy mit hogyan érdemes még használni az együttlét során, hogy fokozzuk az élvezeteket.

Ez egy olyan extra szolgáltatás, ami megfizethetetlen és pontosan ez az, ami miatt visszatérnek hozzájuk a vásárlók. Megfordultam már más hasonló üzletben is, ahol nem kaptam mást, csak terméket és ráadásul téves információt például a gésa golyó használatát illetően- erre majd egy másik alkalommal visszatérek-.

Beszéljünk még az INTIM CENTER legfontosabb alapszabályáról. Ez a diszkréció! Soha, semmilyen körülmények között nem kell vásárlóiknak attól tartania, hogy kibeszélik, kinevetik, elítélik őket. A cégnek, mi, azaz a vásárlójuk a legfontosabb. Az a céljuk, hogy az emberek jól érezzék magunkat náluk, és rendszeresen visszatérjenek hozzájuk. Nincs olyan, hogy hülye kérdés. Merj kérdezni tőlük!

Kicsit kitérnék az online és az offline értékesítés előnyeire, hátrányaira. Online névtelen, arctalan maradhatsz, kényelmesebb, de nem ismered meg igazán a vásárolni kívánt terméket. Offline be kell vállalnod, hogy megosztod legintimebb fantáziáidat egy idegennel, de cserébe láthatod, összehasonlíthatod, megismerheted a termékeket. Ha megfelelő szaküzletet választasz – ahol az eladók nem csak rád akarnak tukmálni valamit, bármit, mindegy csak hagyj ott jó sok pénzt – hanem értenek is ahhoz amit csinálnak, és tényleg a legjobb megoldást akarják Neked, akkor kivételes vásárlási élményben lesz részed.

A kínálat igazán széles és mély, így minden igényt kiszolgálnak. Jó minőségű termékeket forgalmaznak, legyen szó síkosítóról, fehérneműről, vibrátorokról. Az árak korrektek, mindenki választhat a saját maga pénztárcája szerint. Külön figyelmet érdemel, hogy ez a cég legénybúcsú és leánybúcsú kellékeket is forgalmaz. Leginkább a házasulandók baráti köre jár ide, akik a bulit szervezik. A legénybúcsúknak és leánybúcsúknak az Ifjú pár nem szervezője, csak résztvevője lesz. Persze ők is jöhetnek nászútra ötleteket gyűjteni, de ez már egy következő téma.

Érdemes legalább egyszer bemenni és szétnézni, hogy milyen újdonságok vannak a piacon. Higgyétek el mindig tanul, lát és hall új dolgokat az ember! Ez egyáltalán nem rossz dolog. Az életkorotok miatt se szégyenkezzetek, vállaljátok magatokat bátran! Természetesen a törvények értelmében 18 éven aluliak nem jöhetnek be. Remélem sikerült felcsigáznom benneteket és magatok is rájöttetek, hogy egyáltalán nem ördögtől való dolog, ha tesztek egy kirándulást saját vágyaitok, fantáziátok irányába.

Mit tud egy szexbolt üzlet?

Nagyon örülünk, hogy láthatjuk Önt az INTIM CENTER szexboltban Magyarország egyik legnagyobb szexboltjában. Több mint 30 éve örvendeztetjük meg vásárlóinkat szexuális játékokkal , amelyeknek köszönhetően olyan könnyű megvalósítani a legvadabb fantáziákat és felejthetetlen érzéseket. Különböző korú és társadalmi helyzetű férfiak és nők ezrei választottak szexuális üzletünk mellett. Sokan közülük törzsvásárlóink ​​lettek, ami jó hír.

Az intim webshop és erotikus üzlet széles termékskálája a szó minden értelmében kielégít minden vásárlót. Van több ezer pozíciót a mi szex shop ! Ezen túlmenően, az iparág vezető gyártóinak szexuális játékai irigylésre méltó rendszerességgel kaphatók : vibrátorok, dildók, straponok, maszturbátorok, szexbabák, tartozékok, kenőanyagok, fenékdugók és még sok más. Nem lehet elveszni az intim áruk sokféleségében – a katalógus rendszerezett. Meg kell jegyezni, hogy a katalógus minden pozíciója elérhető a szexboltban .

A szexuális játékaink az izgalom és az erőteljes kiadás világát nyitják meg, segítik a szex diverzifikálását és fényesebbé tételét. Biztosak vagyunk abban, hogy a termékek közül választhat valami különlegeset magának vagy partnere / partnere számára. Intim bolt Budapest belvárosában az Astoria közelében – segítünk Önnek, hogy új szintre emelje szexuális kapcsolatait!

Nem tudja, hogy ez vagy az a vibráló masszírozó megfelel-e Önnek? Nem tudja pontosan megállapítani, hogyan működik a szivattyú? Minden kérdése a megjelenése, célját, a funkcionalitás, működési elve szexuális játékszerek fog válaszolni az üzemeltetők a szexshop az interaktív forma „Van még kérdése?” Felugró képernyőn, ha megy, hogy oldalról oldalra.

Az összes termék elfogadható ára egy másik ok arra, hogy kényeztesse magát és szexuális partnerét új szexuális játékokkal , ami új érzéseket jelent. Mindent megteszünk, hogy olcsó szextermékeket kínáljunk Önnek. Ezenkívül erotikus üzletünkben bónuszrendszer működik – a fizetett rendelés értékének 5% -át jóváírjuk fiókjában, így a későbbi vásárlások még olcsóbbak lesznek.

A szexbolt weboldalán feltüntetett ár végleges. Nem kell külön fizetnie a megrendelés feldolgozásáért vagy csomagolásáért. Az egyetlen dolog, amit fizetnie kell, az az áru leszállítása. És akkor csak akkor, ha a megrendelés összege kevesebb, mint 3000 rubel. Ha több – a szállítás ingyenes! Szexuális játékokat szállítunk Moszkvában és Szentpéterváron futárral, Oroszország -szerte (Novoszibirszk, Rosztov, Perm, Volgograd, Szamara és mások …) – orosz postai úton , valamint a PickPoint postahálózatba . Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az intim üzletben az Ön által megrendelt termékek a lehető leggyorsabban elérjék a kezét.

Gondosan ügyelünk arra, hogy senki, legyen az járókelő, postai dolgozó vagy barát, aki figyelmeztetés nélkül érkezik az otthonába, ne találja meg, hogy pontosan mi rejtőzik a csomagban a megrendeléssel együtt. Nincsenek rajzok. Nincsenek címkék. Nincsenek terhelő feliratok. Most szex játékok nem csak kellemes választani (a mi szexshop akkor nem zavarja idegenek), hanem kapni!

Minden megrendelést a rendszergazdák dolgoznak fel hétköznap 9.00 és 18.00 óra között, míg a megrendeléseket a nap 24 órájában, a hét minden napján fogadják el. A futárszolgálat 9.00 és 21.00 óra között, az Ön számára kényelmes időpontban történik, hétvégén és ünnepnapokon is.

A legjobb budapesti intim üzlettel a vásárlás igazi élvezet lesz. Nem kell egy teljes órát állnia a ctrc ijg bejáratánál , szégyenkezve, hogy kérdéseket tegyen fel az Önt aggasztó termékekről. Nem kell bankautomatát keresnie, hogy készpénzt vegyen fel a kártyájáról – javasoljuk, hogy használjon kényelmes módot az áruk kifizetésére. Nem kell hívnia a postahivatalt, és meg kell kérdeznie, hogy megérkezett -e a csomag az Ön számára – a rendelés nyomon követhető a szexuális weboldal “Személyes fiókjában” .

Meg kell jegyezni, hogy az INTIM CENTER nem csak egy intim üzlet, hanem egy oktatási erotikus forrás, ahol nemcsak a szexről és az intim árukról lehet sokat megtudni (a színházteremben van szexciklopédia, dvd kölcsönzés és eladás, fórum), hanem tegyen fel kérdéseket szakembereknek: pszichológusok, neuropszichiáter, rehabilitációs terapeuta, urológus, emailben bátran.