Potencianövelő és vágyfokozó SxMan és SxWoman férfiaknak, nőknek

A szexuális potencia az egyik vezető szerepet játssza az ember életében. És ez nem csak egy szeszély, egy versenyhatás, vagy egy módja annak, hogy érvényesítse magát. Ez a nemzés és az egészség továbbadásának közvetlen szükségessége a leszármazottak számára. Ezért fiatal korban gondoskodni kell erről a kérdésről, hogy később ne ütközzenek komoly problémákkal ezen a területen.

Növényi eredetű összetevőkkel a természetes együttlétekért. Gyógynövénytartalmú potencianövelő hatású étrendkiegészítő készítmény.

KoviLux SxMAN potencianövelő férfiaknak

Az SxMan alkotóelemei között nem találunk vegyszereket, a készítmény csupa természetes anyagot tartalmaz. Ezeknek az összetevőknek a férfiasságra gyakorolt kedvező hatását népi megfigyelések is igazolják, ezért is tettük őket bele ebbe az egyedülálló termékbe. Nincs vegyszer, nincs méreg, nincs mesterségesen előállított anyag, van viszont kőkemény férfiasság, mindez a természet erejének segítségével!

Nézzük az összetevőket
A kellemes mangó ízű italpor tartalmaz L-arginint és L-citrullint, valamint vitaminokat. Egy pillanat alatt finom ital készíthető belőle, amivel bevehetjük a kapszulákat, amik csupa vágyfokozó, egészséges anyagokat tartalmaznak. Ilyeneket, mint a panax ginzeng gyökér kivonat, L-arginin, maca gyökér, királydinnye, szibériai ginzeng, guarana mag kivonat, keserű narancs, maté tea, lucernafű, jam gyökér, fűrészpálma, görögszéna, kóla dió, vesebab, kálcium, magnézium, cink, szelén, króm és vitaminok széles tárháza. A készítmény tartalmaz koffeint is, hogy még az éjszaka folyamán is végig tettre készek maradjunk, amennyiben erre vágyunk.

A KoviLux termékcsaládot egy professzionális termékfejlesztő csapat körültekintő munkája nyomán hoztuk létre, és számos külső szakértői vélemény is igazolta, hogy nem található ennyire gondosan összeállított, ilyen sokféle természetes összetevőt tartalmazó készítmény jelenleg a potencianövelők piacán.

A gyártást megelőző próbák alatt magam is kipróbáltam az SxMant. Igazolhatom, hogy elegendő 1 órával az együttlét előtt bevenni a készítményt, és ezt követően garantált a hatás. Az erekció már egy szexi pillantás, egy puha, kellemes érintés, egy lágy csók után bekövetkezik. A hosszú ideig tartó erekció alatt végig szenvedélyes az együttlét, mind a két fél kölcsönös kielégülését eredményezve. Mindezt úgy, hogy nincsenek mellékhatások.

Van még egy nagyon fontos tényező, amiről jó tudni. Az SxMan nem egy távoli országból származó készítmény, a gyártás teljes mértékben Magyarországon történik. Valamennyi alapanyag bevizsgált, engedélyezett az illetékes szakhatóság által, ezért teljesen biztonságos, mégis hatásos. Így elmondhatjuk, hogy az SxMan egy 100%-ban MAGYAR termék.

KoviLux SxWOMAN vágyfokozó nőknek

Válaszd az SxWoman vágyfokozót, és add át magad az élvezetnek ennek a nagyszerű, természetes összetevőket tartalmazó terméknek a segítségével! Nincs több megjátszás, itt az ideje az ellazulásnak!

Kovács István vagyok, filmproducer, de az ország leginkább úgy ismer, hogy Kovi. Pályafutásom során számos felnőtt filmet forgattam, rendeztem. Ezt a szakmát valósággal körüllengi a kíváncsiság és az izgalom, így nem csoda, hogy az évek során sokan, sokszor megkérdezték tőlem, hogy a jelenetekben szereplő hölgyek valóban élvezték-e a „munkájukat”, hiszen ezekben a filmekben a párok látszólag mindig eljutnak a csúcsra, a férfiaknál ennek meg is van a jól látható jele. A kérdés lényege mindig az volt, hogy a lányok megjátsszák, vagy ők is valóban élvezik a szexet? A köztudatban ugyan az él, hogy a fiúknak kell „acélosnak” lenniük, a lányoknak csupán szét kell tenniük a lábukat, de ez a valóságban nagyon nem így van.

Mindig azt szoktam erre a kérdésre felelni, hogy a forgatás során akkor végeztük jól a munkánkat, ha a nézőben a kérdés, hogy egy adott szereplő vajon élvezte-e vagy csupán megjátszotta azt, egyáltalán felvetődik.

Melyik férfiban ne merült volna fel valaha a kétség, hogy a hölgy partnere ugyanúgy élvezte-e az együttlétet mint ő, férfiúsága? Megjátszani lehetséges, megkérdezni sokan pedig cikinek érzik.

A jó hírem az, hogy mostantól nem lesz szükség a megjátszásra! Egy kellemes gyertyafényes vacsora, pár pohár vörösbor után úgy lehet ágyba bújni, hogy biztosra megy az ember. A hölgyeknek nem kell mást tenni hozzá mint bevenni az SxWOMAN nevű készítményt, és a hatás garantált. A készítmény egy kizárólag természetes összetevőket tartalmazó, egyedi fejlesztésű vágykeltő szer. Biztosítja, hogy másnap reggel egy kielégült, mosolygós, kivirágzott hölgy ébredjen mellettünk, akinek a gondolatai már a következő csodálatos együttléten kalandoznak.

Az SxWoman ahhoz nyújt segítséget, hogy a boldogság, az élvezetek édes madara mind a két résztvevő számára berepüljön a hálószobába, picit csicseregjen ott, majd látva az eredményt, elégedetten tovaszálljon. Így vigye a jó hírét az SxWoman nevű női vágyfokozó készítménynek. Neked sem kell mást tenned, csupán élvezni az életet az SxWoman segítségével!

A férfi hatalom

Mi a férfi hatalom, hogyan lehet megérteni? A férfi erőt a specifikus androgének, a férfi nemi hormonok a vérben szintje határozza meg. A leghíresebb androgén a tesztoszteron. Jelenlétét az ember testében genetikailag határozzák meg, és a normál tartományon belüli szint örökletes tényezőktől függ. A tesztoszteron szintje meghatározza egy személy férfi viselkedését, a másodlagos szexuális jellemzők súlyosságát. Tömör és eredeti meghatározása annak, hogy mi a férfias hatalom a folklórban. A tisztesség szélén hangzik, de mély jelentése van.

A férfias erő az, ami egy nőt éjszaka sikoltozik és nevet a nap folyamán. Egyetértünk abban, hogy rosszabb, ha egy nő éjszaka “nevet” a partner lassú hatékonyságán, és sikoltozik, amelyet a nap folyamán a háztartási apróságok irritálnak. Egy nő, akinek nincs erős része a spermiumok belsejében, és a felhalmozott ösztrogének külső csobbanása szeszélyes és helytelen lény.

Hogyan értik meg a nők és a férfiak a férfi hatalmat
A szex két ember közötti intim kapcsolat. Tekintsük mindkét szexuális partner véleményét. Furcsa módon, ők mások. Bemutatjuk a férfiak és nők releváns szociológiai felmérésének eredményeit arról, hogy mi a férfi hatalom? Ahogy a különböző felekkel értik. Először a férfiak véleménye, majd a nők fontos tisztázásai.

Magas tesztoszteronszint
A szintet az öröklődés határozza meg, a fiziológiai normán belül. A tesztoszteron szintje a normális alatt vagy felett patológia. A hormon normális szintje elegendő ahhoz, hogy izgatja és megnyugtassa a nőt. Széles csont, erős izmok, rövid termet, durva hang, szőrös semmi köze a férfi erő az ágyban. A másodlagos szexuális jellemzők kedvelhetők és még izgatják a nőt, de nem több.
Nagy pénisz. Egy nagy “barát” minden bizonnyal jó, de nagysága nem befolyásolja nagymértékben a női orgazmus erejét. A legtöbb esetben a férfi péniszének mérete szép kiegészítés az első vagy a második intim dátumon.
Az a képesség, hogy egyszerű mozgások hosszú ideig. Erős erekció. Mindkét csoport egyetért. Minden női és férfi fantáziája erekcióhoz kapcsolódik. Az erekció mind a tesztoszteron, mind a pénisz mérete, valamint a “tető” hordozásának képessége a hosszan tartó sikolyokhoz és a boldogság nyögéséhez.
Így mindkét vizsgált csoport szerint a férfi erekció olyan erő, amely segít a férfinak a nő viselkedésének szabályozásában a nap folyamán, és éjszaka vonzza.

A női nemi vágy

A libidó az intim gondolataink és fantáziáink, valamint a szexuális vágy általános meghatározása. Azonban nincs “normális” libidó – ez egyéni, és függ a biológia és a személyiség, és változások az egész életünkben jó, rossz vagy semleges okokból.

A libidó szintje szintén nem kapcsolódik ahhoz, hogy milyen gyakran szeretkezik egy személy. Valaki ezt gyakran megteheti, de ugyanakkor nem kap örömet. Például gyakori terhességi kísérletekkel, vagy amikor egy személy ilyen módon próbálja megkedvelni partnerét (soha ne tegye ezt).

Ezzel szemben néhány ember szeret szeretkezni, de életük egy bizonyos pontján nincs partnerük. Párkapcsolati problémák, amelyek negatívan befolyásolhatják a libidót
A lányok romantikus kapcsolatainak csökkenő vonzerejét az a tény okozhatja, hogy az ágyon kívüli pár kapcsolata feszültté vált, és a párbeszéd gyakran félreértések miatt vitákkal végződik.

A mérgező kapcsolatok, ahol az erőszak, a passzív vagy akár a nyílt agresszió a norma, szinte mindig a nő libidószintjének csökkenéséhez vezetnek, csakúgy, mint partnere hűtlensége.

Miért csökken a vonzerő?
Hogyan lehet növelni a libidót egy nőben: élelmiszerek, gyógyszerek, tippek. Amikor új kapcsolatba lépünk, a libidószintünk szárnyal. És ez nagyrészt a dopamin és a noradrenalin megugrásának köszönhető – az orgazmusos endorfinok, amelyeket az agyunk termel, amikor szeretettünkre gondolunk.

Természetesen ez nem folytatódhat örökké – ha ez lenne a helyzet, akkor nem tudnánk a munkára összpontosítani, és mindig bosszantanánk barátainkat. Így először a pár egy bizonyos ideig aktív szexuális életet él, majd amikor a “kémia” egy kicsit alábbhagy, visszatér a szokásos kurzushoz.

Ebben a szakaszban a partnerek már nem jelentik életünk egyetlen értelmét, és valódi emberek lesznek – mínuszokkal, pluszokkal és rutinügyeikkel.

Ezért az a tény, hogy a barátnője (vagy maga) néhány hónappal a kapcsolat kezdete után megszűnt izgatott lenni, amint meglátott, és az ágy kalandjai nem lettek olyan hosszúak, szenvedélyesek vagy gyakoriak, nem a lehűlés jele az Ön számára, hanem a dolgok természetes menete. De még mindig számos módja van a libidó növelésének a nőknél, és most elmondjuk őket.

Hogyan lehet növelni a libidót a nőknél?

Hogyan lehet növelni a libidót egy nőben: élelmiszerek, gyógyszerek, tippek.

Segíts neki magabiztosabbnak érezni magát
A fentiekben azt mondtuk, hogy az önbizalomhiány és a testtel való elégedetlenség gyakran a libidó szintjének csökkenéséhez vezet a nőknél. Sok lány nagyon aggódik emiatt.

Mit csinálsz ebben a helyzetben? Mondj bókokat! Őszinte. Ha igazán szereted ezt a lányt, és akarod őt – mondd el neki, mondd el azokat a funkciókat, amelyek leginkább bekapcsolnak benne, és próbálj meg kevesebbet kritizálni.

Meditálj együtt, vagy jógázzunk
A libidó szintjének csökkenésének másik gyakori oka mindkét nemnél a magas stresszszint. Van-e rohanás a munkában, a tanulás nehézségei, vagy más oka az állandó szorongásnak és feszültségnek?

Légy megértő és támogass őt. Felajánlhatja, hogy együtt jógázik vagy meditál, és ezáltal megöl két madarat egy kővel – az ilyen közös szabadidő segíthet megerősíteni a kapcsolatot és helyreállítani a szexuális vágy korábbi szintjét.

Beszéljen az aggodalmairól
Senki sem szereti a leszámolásokat, de ha úgy érzi, hogy a “beszélgetés” már régóta esedékes, vagy gyanítja, hogy az intim vonakodása valószínűleg az ő boldogtalansága miatt van valami, ami közted folyik, a legjobb módja az, hogy közvetlenül beszéljen róla.

Igyatok egy pohár bort
A nagy mennyiségű alkohol negatívan befolyásolja a cselekmény vonzerejét és minőségét, és megkérdőjelezi annak biztonságát is, de egy (és egyetlen) pohár jó bor kellemes környezetben teljesen más kérdés. Képes ellazítani a hölgyet, növelni hangulatát és vágyát, mint egy igazi afrodiziákum.

Termékek, amelyek növelik a libidót a nőknél
Hogyan lehet növelni a libidót egy nőben: élelmiszerek, gyógyszerek, tippek. Már beszéltünk róluk, de csak abban az esetben, ha megismételjük magunkat – stimuláló hatásuk leggyakrabban nem tudományosan bizonyított, és általában a placebo hatás magyarázza.

De ez nem jelenti azt, hogy ne bánj velük a “szív hölgyével”. Először is, sokan ízletesek, másrészt hasznos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek javíthatják a nemi szervek véráramlását, és ezáltal javíthatják az intim élet minőségét.

Keresse meg erogén zónáit
Az alacsony vágyszint oka lehet az a tény, hogy a lány nem kap elég örömet a veled való interakcióból, és nem tartja érdekesnek. A jó hír: megpróbálhatod megváltoztatni és sikerrel járni!

Gondosan vizsgálja meg a testét a korábban felfedezetlen erogén zónákra, masszírozza meg és simogatja a mellét, hogy elveszítse a fejét az örömtől. Használhatja a nyelvét, vagy akár az egész arcát. Ne felejtsük el, hogy az ágyban való ízületi öröm a fényes és rendszeres nemi közösülés egyik fő feltétele.

Adjon hozzá változatosságot az ágyához
Egy másik “libidó gyilkosa”, amelyről egy kicsit részletesebben szeretnénk beszélni, az unalom és a monotonitás az ágyban. Amint a szeretkezés olyan mindennapivá válik, mint a fogmosás, már nem akarod őket.

Ajánld fel neki, hogy próbáljon ki egy új pózt (például azoknak a listájából, amelyeket a lányok különösen szeretnek),egy speciális játék vagy szerepjáték – sok lehetőség van,csak meg kell találnia azt, amelyből egy csintalan fény jelenik meg a szemében.

Vásároljon melegítő gélt és vibrátort csiklóhoz
Használjon biztonságos, de hatékony opciót – melegítő gélt vagy krémet a csiklóhoz. Az ilyen alapok javítják a vér áramlását a nemi szervekbe, fokozzák az érzéseket, és gyakran hosszú távú hatást fejtenek ki (körülbelül fél óra vagy annál több).

De velük nem szabad elfelejteni néhány elemi szabályt: csak megbízható helyeken vásárolja meg a terméket, ne alkalmazza a gélt a test sérült területeire, és ajánlatos meggyőződni arról is, hogy a lány allergiás rá.