Strapon vagy fordított szex amikor nő dug férfit

Mi motiválja a férfi és a nőt arra, hogy szíjjátékot használjanak szexuális játékaikban? A felerősítés azon fizikai öröm mellett, amelyet mindkét partner számára okozhat, pszichológiai hatásként is felhasználható a szerepjátékokban. Ezeknek a játékoknak sokféle motívuma lehet, attól függően, hogy milyen pillanatok vonzzák a partnereket ebben a felnőtt játékban…

Fordított heteroszexualitás játékok

Egyes párokat vonz a nemek közötti váltás. A partnerek szeretnek „keresőszemű” szexet játszani – mindegyikük megvalósítja saját elképzelését az ellenkező nemű nemről. A férfiak egy ártatlan lány szégyent, a könnyű erényű vagy tehetetlen hölgy romlottságát mutatják be a fizikai fölény előtt. A nő ügyes perverzt, igényes klienst vagy strapon bugyit viselő “szörnyű erőszakoskodót” játszik. A szex továbbra is heteroszexuális, azonban az ilyen játékokban minden partner gyakorlatilag megváltoztatja a nemét.

Az ilyen játékokban a rögzítés a virtuális ember szerves pszichológiai összetevője, valamint meglehetősen valóságos tulajdonság a virtuális “ember” és a valódi közötti anális és orális érintkezéshez.

Szerepjáték homoszexuális fantáziában

Sigmund Freud írásaiban az emberiség erős felének jó harmadát látens homoszexuálisok közé sorolta. Alfred Kinsey közvélemény-kutatásaiban a biszexualitás hat kategóriájába sorolta a válaszadók férfi közönségét, amelyekben a meggyőződött heteroszexuálisok és a homoszexuálisok szélsőséges álláspontjain ötkívül még négy kategóriába sorolhatók a biszexuálisok, különböző arányú homoszexuális hajlamokkal. Sőt, ez a homoszexualitás néha nem a valós tapasztalatoktól függ, és csak a válaszadó fantáziáiban létezhet.

Nem fogunk egyetérteni ezekkel az információkkal, és nem is próbálunk cáfolni. Vegyük adottnak a látens homoszexuálisok létét, akik valamilyen oknál fogva, elfogadható partner hiánya, partnerhez való hűség, nemi betegségtől való félelem, erkölcsi elvek stb. miatt nem vonzódnak a valódi férfival való szexhez.

De mi van a homoszexuális fantáziákkal, amelyek megzavarják egy meggyőződött heteroszexuális alvását?
Vegyél egy jó felcsatolható szexjátékot, és akkor ezek a fantáziák némelyike ​​megvalósulhat a megfelelő szerepjátékban. Az előző példával ellentétben csak egy nő változtatja meg gyakorlatilag a nemét. A partner, miközben önmagának marad, pontosan a homoszexuális simogatásoknak adódik, bár virtuálisaknak. A hevederben pedig ugyanazt a falluszt látja, amely jelen van a homoszexuális vízióiban.

A férfiak feminizálása

Ebben a játékban a férfi nővé alakulásának témája játssza le. Egy ilyen játékban csak egy férfi gyakorlatilag megváltoztatja a nemet, valamiféle nőies teremtéssé válik, szexuális státusától vezérelve, mint nő, és felszólítja, hogy kedveskedjen úrnőjének. A partner önmaga marad, Nő.

A felcsatolható strapon a játékban megfordítja a szerepeket, passzív és engedelmes partnerré téve az embert.
Amikor egy férfit szorosan összekapcsolnak a pánttal, a partnerek gyakran folytatják további és végső nőiesedését: megveszik neki a női erotikus fehérneműt, epilálják a testszőrzetet, arra ösztönzik, hogy maradjon otthon női ruhában stb. Ennek eredményeként mindkét partner gyakran rendkívül tartós szexuális köteléket kap, amely gyakorlatilag nem reprodukálható egy másik kapcsolat során.

Megaláztatás

Ebben a játékban talán a BDSM szerepjátékokat jellemző dominancia- és behódolási tendenciák jelennek meg a legvilágosabban.

Itt egyik partner sem változtatja meg gyakorlatilag a nemét, mint a korábbi esetekben. A partnerek elégedettséget találnak egy olyan helyzetben, amikor egy erős, független férfi megalázó, alacsonyabb pozíciót foglal el. A straponnal végzett szexuális aktus pedig férfiasságának elfojtásának szimbóluma.

Egyébként egy ilyen játék elsősorban nem a gyenge és infantilis férfiakat vonzza, mint első pillantásra tűnhet, hanem az életben hatalmas és önellátó embereket – például az állami és árnyék hatalmi struktúrák képviselőit, nagy üzletembereket és adminisztrátorokat. Általánosságban elmondható, hogy azok az emberek, akik számára az intim kapcsolatok talán továbbra is az egyetlen terület, ahol lemondhatnak a vezetésről, az erőfölényről, a felelősségről egy másik ember iránt, és megszabadulhatnak a felhalmozódott stressztől.
Az intim shopokban kapható felcsatolható strapon ebben a játékban az ő nagyságának és jelentéktelenségének szimbóluma, a felköthető straponnal végzett anális szex pedig pszichológiai és fizikai uralom.

  • Az INTIM CENTER budapesti szexshopban és online webáruházban felcsatolható vibrátorok és felcsatolható dildók is kaphatók. Ha az Intim Center intim webshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
    Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!

Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER intim shop, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!