Fájdalom adás és kapás a szexben erotikus szexshop kellékekkel

A BDSM erőszak és fájdalom adásának és kapásának öröme. Az S/M szexkultúrát ősidők óta ismerik az emberek. A legkorábbi grafikus ábrázolás Toszkánában található barlang belsejében, ahol két férfi kezével és bottal vert egy nőt a szerelmi játékok során.
A BDSM egy pszichoszexuális szubkultúra, amely erotikus áramcserén és más kapcsolati formákon alapszik, beleértve a szerepjátékokat, az uralmat és az alávetettséget.

A kínzó örömökhöz felnőtt BDSM szexuális játékok használata a cikk vezérfonala. Van egy aspektusa a szexuális életünknek, amit hajlamosak vagyunk elfelejteni. A szexuális játékok segítenek. A szexuális játékok csodálatos eszközök. A valóságban minden beleegyező felnőttnek büszkének kell lennie arra, hogy szexuális játéka van. Segítenek megtanulni a testedet, kifejezni a szexualitásodat, és feldobni a szexuális életedet. Szerencsére a társadalom egyre optimista az örömök, a szex, és főleg a szexuális játékok, hogy utat a hálószobánkban.

A legtöbb nő több mint egy szexuális játék különböző igényeknek. Mint a női orgazmus, olyan sok rejtély van, ami szexuális játékokkal jár. A szexuális játékok elkerülése és a régi rutinokhoz való ragaszkodás nem adja meg azt az érzelmi és fizikai intimitást, amelyet keres. Segíthetnek a közösülés során az új érzések és tapasztalatok, amelyek ösztönözhetik a happy end. Ezért ne rejtse el a vibrátort a fiók hátuljában. Az egyik használata több extra előnnyel járhat a szexuális élethez, az egészséghez és a jóléthez, mind mentálisan, mind fizikailag.

A szex nem csak a behatolásról szól
A nőknek szükségük van a megfelelő típusú mentális és csikló stimuláció elérésére orgazmus. Ez nagyon trükkös lehet a férfiak számára, ezért a legtöbb nő orgazmust színlel. A szexszakértők mindig hangsúlyozzák, hogy mennyire fontos a nők számára. Tanulmányok azt mutatják, hogy kevesebb, mint 30 százaléka a nők elérheti az orgazmus során penetráció. Ez azt jelenti, hogy a nőknek csak egynegyede tapasztalhat orgazmust a hüvelyi közösülés során, függetlenül a pénisz méretétől, időtartamától és attól, hogy a nők hogyan érzik magukat partnerük felé. A szex nem csak a behatolásról szól, a csikló stimuláció kritikus terület ahhoz, hogy egy nő csúcspontra jutott, és a szexuális játékok megkönnyíthetik a munkát.

A szexuális játékok az önszeretet jó formája
Nem csak a szexuális játékok jó módja annak, hogy lazítson, de a szóló játék segíthet a nőknek megismerkedni a testükkel, kényelmesen és magabiztosan érezni magukat. Érzés kényelmes a tested egy biztos módja annak, hogy megtudja, hogyan és mit szeretsz. A férfiak fenyegetve érezhetik magukat a vibrátorokkal rendelkező partnerükkel, ezért kulcsfontosságú, hogy megnyugtassák őket, hogy ez nem csere, és nem is elégedetlenek. Ha egy nő ismeri a testét és azt, hogyan kell örömet okozni magának, partnere megtanulhatja a jobb módot az örömre. Kezdheti egy speciális tudású nyúl vibrátorral, ami mind a g-pontot, mind a csiklót stimulálja a maximális öröm érdekében.

A feltárás teszi a különleges szexet
A szexuális kapcsolat felfedezése és megismerése utakat teremt az újabb örömteli pillanatokhoz, és nagyobb szexuális kapcsolatot hoz létre a partnerek között. Valóban, nem fogod elfelejteni az első embert, aki megbilincselt.

Vannak bilincsek, bekötött szemmel, gag golyók, ostorok, és mellbimbó bilincsek az Ön számára, hogy megpróbálja BDSM játék; távirányítós játékok a partner számára, hogy örömet váltsanak ki a szobában, és dildók, amelyeket beépíthet, miközben orális szexet kap.

Vibrátor
Egy vagy több vibrátor nélkül nincs kész hálószoba. Biztos vagyok benne, hogy ismeri ezt az elképzelést. Vibrátorok célja, hogy segítsen elérni a legnagyobb öröm, nem számít, a testrész használja őket. Jellemzően, a vibrátor egy all-inclusive kifejezés, amely utal minden szexuális játék, amely serkenti az erogén régiók rezgéssel. A vibrátor kiválasztásához ki kell találnia, hogy melyik testrészt szeretné stimulálni. Kaphat külső vibrátorokat a csiklóhoz vagy belsőt a G-ponthoz.

Mellbimbó bilincsek
Az egyik legerogénebb testrész a mellbimbó. A legtöbb ember figyelmen kívül hagyja ezt a területet, amikor szexuális játékokat kap. A legtöbb mellbimbó bilincsek jár fájdalom helyett öröm. Ez igaz lehet, de attól függ, hogy milyen típusú játszmát kapsz. A mellbimbó bilincsek megcsípik a mellbimbókat, és korlátozzák a véráramlást. A hatás akkor jó, ha a bilincseket eltávolítják a mellbimbóról, és a vér visszarohan a területre, ami az érzés rohanását eredményezi. Érzékenysé és érzékenysé teszi a mellbimbót. Kezdőknek próbálja ki a pillangó vagy aligátor bilincseket.

Fenékdugó
A legtöbb női szexuális játék a hüvelyt és a szeméremtestet célozza meg. Azonban a csikk dugók népszerűsége nőtt az elmúlt néhány évben. A fenekes dugók változatos kialakításúak és formájúak, hogy örömet okozzanak. Használhatja a fenekét dugót partnerként vagy maszturbáció közben, hogy a testnek több örömet okozzon. A legtöbb ember csikk dugókat használ, amikor anális szexre készül. Segítenek az izmok ellazításában és nyújtásában, kényelmessé téve a behatolást. Ha több stimulációra van szüksége, megkaphatja a rezgő popsi dugót.

Csikló masszírozó
A csikló masszírozók a legnépszerűbb szexuális játékok, amelyeket a nők az orgazmus elérésekor keresnek. A legtöbb nő elérni orgazmus révén csikló stimuláció, és ez az, amit a csikló masszírozók célja, hogy nem. Vannak különböző csikló vibrátorok léteznek, a kis golyó masszírozók erős pálca vibrátorok. A csikló hangulata használható partnerrel vagy egyedül a maszturbáció során.

Bilincs és kötöző eszközök
Bilincs a legjobb játék azoknak, akik szeretnének rabság játszani. A bilincsek visszatartanak azzal, hogy a csuklóját valami székhez vagy ágyhoz rögzítik. Visszatartják Önt attól, hogy megérintse partnerét, ezáltal növelve a test érzékenységét. Ez is ad egy esélyt, hogy vizsgálja meg a domináns és alázatos szerepek a kapcsolatban.

Vásároljon BDSM eszközöket az Intim Centerből

Ne legyen kényelmetlen egy felnőtt szexjátékot vásárolni az online áruházból, vagy budapesi üzletünkből. Minden tétel diszkrét csomagokban kerül kiszállításra, mint bármely más futárszolgálati szállítmány.

Felfedezése közben előfordulhat, hogy nem tudja, milyen csavart helyzetbe kerül. A Kamasutra ismert pozícióit ismeri, de ennél több is van, amikor szexuális játékokat használ, tájékozódjon szexshop blugunkban.

Segíthetnek életre kelteni a fantáziákat
Ha volt fantáziád egy zsarut játszani, erre bilincsek vannak. Ha valaha is fantáziáltál arról, hogy a mérvadó tanár vagy, akkor ostort kaphatsz ezért. Függetlenül attól, hogy az ügy van fantáziál, öltözködés, szerepjáték, és beleértve a játékok, mint a kellékek a legjobb módja annak, hogy a fantáziák valósággá.

Kiterjeszti az örömhorizontját
Ha szórakozni szeretne, a vibrátor kiváló módja annak, hogy menjen. Ha több móddal és beállítással rendelkező vibrátort választ, nagyszerű a látókör növelésére. Kipróbálhat egy nyúl vibrátort. Élvezheti a stimulációt mind belsőleg, mind külsőleg. A szexuális játékok használata növeli annak esélyét, hogy az összes foltot eltalálja. Ez maximális örömöt és intenzív orgazmust biztosít. A kutatások azt mutatják, hogy a jó hihetetlen orgazmussal rendelkező nők mindig boldogok. Ezért egy jó szexuális játékba való befektetés nemcsak a szexuális életedet, hanem a jólétedet is javíthatja.

Növeli a szexuális izgalmat
Azok a nők, akik bármilyen szexuális játékot használnak, legyen az dildók, vibrátorok, popsi dugók, megnövekedett vágyuk és magas szexuális vágyuk lehet a megnövekedett szexuális érzés miatt. Ez azt jelenti, hogy fokozottan vágynak az intimitásra. Egy exkluzív felméréséből kiderült, hogy a vibrátort használó nők szexuális vágya és kenőképessége növekedett, nem pedig csökkent szexuális érdeklődés. Segített növelni a nő szexuális vágyát és libidóját. A különböző szexuális játékokkal, például a mellbimbó szopókkal való kísérletezés növelheti az érzékenységet. Következésképpen a legjobb azok számára, akiknek javítaniuk kell örömüket a mellbimbóik stimulálásával.

Szex kiegészítők, amire szüksége lesz

Ha van egy terület a szervezetben, hogy lehet ösztönözni, van egy szexuális játék, hogy nem csak ezt. A szexuális játék kiválasztása és megvásárlása néhány ember számára nehéz lehet. Minden leszűkül, hogy milyen testrészt keres, hogy ösztönözze. Nem csak a csiklóra és a hüvelyre korlátozódik. Ez lehet a tipikus női népszerű területek, de van néhány szexuális játék, amelyet ki kell próbálnia.

Dildó műpénisz
Dildó furcsának tűnhet, mint más high-tech szexuális játék, de ez a klasszikus a legtöbb nő kedvence. A dildók nagyon sokoldalúak. Ha olyan érzést kell tapasztalnia, amely közel áll a péniszhez, a dildók azok, amelyeket keres. Úgy tervezhetők, hogy hasonlítson egy péniszre, vagy nem anatómiai kialakítású, amely egyáltalán nem hasonlít a péniszre. Dildók jönnek a különböző hosszúságú, formájú, és textúrák. Míg a vásárlás figyelembe veszi, hogy néhány nő, mint a kissé ívelt is, hogy a csikló és a G-pont több fellépést.

  • Az internet megkönnyítette a szexuális játékok vásárlását. Online vásárlás közben egy olyan online boltból, mint a www.INTIMCENTER.hu biztos lehet benne, hogy egy jó hírű eladótól kapja a játékokat. Legyen óvatos az olcsó, hamis és használt szexuális játékokkal, amelyek károsak lehetnek a szexuális egészségre. A nemi szervekkel együtt használandó termék megvásárlásakor biztonságosnak kell lennie a bőr számára. A zselé és a gumianyagok porózusak, ami megnehezíti a tisztítást. Ez azt jelenti, hogy olyan baktériumokat lakhatnak, amelyek szájpenészt adhatnak.

A szexuális játék legfontosabb szempontja az, hogy képes kielégíteni az Ön igényeit. Kezdje azzal, hogy még ma felfedezi a lehetőségeit! Találod magad csodálkozó miért dint felfedezni hamarabb, amikor felfedezik, milyen szenzációs szexuális játékok javítása a szexuális életet.

BD – kötszer (korlátozás, köteg, megalázás, fegyelem). Rövid idő a gyakorlással és a szerepek elosztásával. Szórakozás előtt és után – a partnerek meleg kapcsolatokat, egyenlőséget tartanak fenn. Ezt az időszakot jellemzi – oktatás, rögzítés, játék.
DS – dominancia és alárendeltség – a partnerek egyenlőtlensége. Ebben az időszakban a hatalom részben (a hálószobán belül) vagy a mindennapi életbe kerül, ami ritka.
SM – szadizmus, mazochizmus – öröm a fájdalomtól. A játék ezen része fájdalmas hatásokon alapszik, az édes fájdalom elnyerése jegyében, ráadásul mindkét partner részéről. A szadista gúnyolódik, a mazochista szenved.

Az ilyen szexuális élvezetek szerelmesei szigorúan betartják a szabályokat: biztonság, ész, önkéntes beleegyezés.
Biztonság: amikor a mindkét oldal mindent megtesz a mentális és a szexuális egészség megőrzéséért. A szadista természetesen elkezdi tanulmányozni az anatómiai jellemzőket és a biztonsági technikákat – hogy a szexuális játékok során ne károsítsák a belső szerveket, ne fojtsák el túlfojtással, és ne károsítsák a létfontosságú ereket és idegeket.

Ok: a játékért és a mindennapi életért való felelősség tudatosítása, ezt a két fogalmat nem szabad összekeverni. Például egy domináns az akupunktúra megkezdése előtt először egy narancson és egy csirkén, majd saját magán edz, és csak utána kísérletezik partnerrel.

Az önkéntes beleegyezés folyamatos öröm, csak kölcsönös vágyból. A forgatókönyvet előre megbeszéljük.

Nem szabad elfelejteni, hogy a BDSM egy szubkultúra

A családon belüli erőszak és a biztonság iránti szexuális vágy ellentéte. Az ilyen szórakoztató programok I. korlátozója a megállító szó, amelyet csak a mazochista használ, és a szadistának viszont le kell állnia, különben erőszaknak tekintik. A leggyakrabban használt jelző a lámpás módszer: “zöld” – folytatás, de valamivel alacsonyabb, “sárga” – folytatás, de nem sok, “piros” – leállítás. Milyen típusú játékok vannak:
– Bastinado – mezítelen lábakon üt, míg a lábak mozdulatlanok.
– Szívás – mozgáskorlátozás futóhomokban, lápokban, viszkózus folyadékokban.
– Viasz – olvadt viaszcseppek csöpögnek a rabszolga csupasz testére.
– A tűz nyílt láng használata.
– Pett, lófarok – az engedelmes kutya vagy ló szerepét tölti be.
– Szenzoros nélkülözés – az érzékek használatának megfosztása.
– Arcra nézés – a nemi szervekkel a partner arcán ülve.
– Arany zuhany – a domináns vizel az alján.
– Öklözés – kezet helyeznek a hüvelybe.
– Flagellation – korbácsolás vagy ostorozás.
– A lábfétis vonzza a lábakat.
– Az erotikus fulladás szexuális izgalom, amikor a nyaki artériát befogják.
– Babajáték – Az alázatos a gyermek szerepét tölti be.
– Balbasting – fúj a herezacskóra, összenyomja, eltapossa.
– Kant-basting – fúj a nemi szervekre.

A korbácsoláshoz a következő eszközöket használják: ostor, ostor, korbács (több farkú ostor), evező (fából készült korbácsos lemez), verem (vékony vessző, bőrdarabbal a végén, amikor lovaglás), nád és bot.
Rögzítéshez: kötszer, karabiner, ló, spanyol kanca, mandzsetta, bilincs, gallér.

A kíváncsiság, az újdonságvágy hiányzik a mindennapokból. A szadomazochizmus lehetőséget nyújt a gyengék erősé és kegyetlenné válni, az erősek pedig ellazulni. A legtöbben úgy vélik, hogy egy ilyen szubkultúra függőség, kisebbrendűségi komplexum, amelynek rovására az emberek maguk érvényesülnek és bosszút állnak a mindennapi életben elkövetett hibákért. Igen, függőség, de teljesen önkéntes.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!